Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Betorok elleni (hazi) vedekeze...

Huron kérdése:

Betorok elleni (hazi) vedekezesek csaladi haznal?

Figyelt kérdés

(Amikor nem vagyunk otthon)

Soroljatok, mi az, ami bejon ellenuk? Meghosszabitja a dolgukat?

2010. dec. 10. 23:16
1 2 3
 11/21 BlackSword ***** válasza:
Akkor már miért nem 4 mozgásérzékelővel összekötött M61-es Vulcan gépágyú???
2010. dec. 11. 08:37
 12/21 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, egy kicsit túlbonyolítod a dolgot.

Nálunk a kutya tök jól bevált (rottweiler), egyszer akartak betörni hozzánk, konkrétan úgy megharapta, hogy ömlött a vér a lábából. Ezek után fizikailag is képtelen volt már betörni a házba.

Azóta valahogy nem próbálkoztak nálunk :D

Más kérdés, hogy elg nehéz úgy megnevelni a kutyát, hogy tudjon disztingválni, a miénk a postásnak is nekiesett már... mivel ugye idegen. Az meg, hogy elfogadjon bármilyen ételt is, tökéletesen kizárt. Szóval ezen azért gondolkozz el, nem olyan rossz dolog. Csak nagy, erős kutya kell, akár kettő, és kimondottan erre kiképezve.

2010. dec. 11. 10:53
 13/21 A kérdező kommentje:

Ne csak egy szelhamos betorore gondoljunk! Aki egyszer az eleteben problakozik... es eleg ellene a kutya, vagya szomszed...

En a szervezett, 5-6 tagu, 2 autoval erkezo,PROFI, ebbol elo betoroket ertem...Azok nem kispalyasok, es nem hiszem,hogy egy kutya 6- okos betoro ellen er barmit is.

Egy ehes betoro ellen,siman...

Szoval, a ho-kameras autos, bandas betorok ellen ,mi a titok?

2010. dec. 11. 16:19
 14/21 A kérdező kommentje:

Igen, nagy haz, kint van a folyonal, utolso utca vege...sehol senki, heti3x vagyok ott...van ugy,h 4 napig egyfolytaban ures...

3 oldalrol mezo 1 oldalrol folyo....nincs nancsineni, aki riaszt.

Ejjeli or, gondoltam erre. ez a legutolso..= meg lenne oldva a problema...

De mik a PASSZIV vedelmek....ez izgat igazan...

Lelohetem a beterot a kertembe, MO-g mar lehet?

2010. dec. 11. 18:22
 15/21 anonim válasza:
Nem lehet lelőni, magyarország ekkora szar.. hogy rohadna meg má
2010. dec. 11. 18:32
 16/21 anonim ***** válasza:
54%

Neked mindenre van valami ellenérved...

Túl sokat tudsz a témáról...

(Nem lehet, hogy te magad vagy betörő??)

2010. dec. 12. 04:42
 17/21 anonim ***** válasza:

Teljesen rosszul fogod meg a dolgot.

NINCS TÖKÉLETES PASSZÍV VÉDELEM.nincs olyan, hogy feltörhetetlen rács, nincs olyan , hogy feltörhetetlen ajtó.

Nem létezik,mert mindent fel lehet törni, és mindennek van gyenge pontja.Ha más nem az ablaküveg.

Az arányos védelem létezik,másban nem is kell gondolkodni.

Az ajtóba vezetett áram, és a fegyver nem arányos védem, lecsuknak, ha meghal valaki.

Nem tudom milyen házban laksz, de szinte biztos vagyok benne hogy egy többfős szervezett bandának nem éri meg a napokig tartó tervezgetés, hogy kijátssza a telepített kameraházat, riasztót, kutyát, távfelügyeletes bekötéset. Mert mérlegel és nem éri meg a kockázat ahhoz képest, hogy mit találhat nálad, inkább keres mást.Az elrettentés a leghatékonyabb.

Ellenérved biztos lesz erre is:)

2010. dec. 12. 10:43
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem, nincs ellenérvem, jókat írsz.

Annyi talán, hogy én NEM írtam, hogy TÖKÉLETES passzív védelem, csupán ahhoz közeli...Ez alap, máshogy a kérdés hasztalan lett volna.

Megérdeklődtem, hogy manapság, mi jó ellenük.

2010. dec. 12. 15:42
 19/21 anonim ***** válasza:

Alkalmazhatsz betörésbiztosnak hívott alumínium redőnyöket amiben van olyan funkció hogy nem lehet felnyomni, Létezik ablakra ragasztható fólia ami megnehezíti az ablak betörését. Az ajtó legyen sok ponton záródó minimum 3 külön záras ajtó,ne kínai fos.

A kutya nem hülyeség, egy nagytestű őrkutya nagyon nagy erőt képvisel, félnek tőle, főleg a cigányok, nem megkerülhetetlenek de elrettentő.

A rácsok szerintem semmit sem érnek, azt a legkönnyebb kikerülni.A lényeg, hogy minél harsányabban hirdeted, hogy

kamera van, meg riasztó van, meg távfelügyelt van annál jobb eséllyel keresnek másik célpontot a betörők.

2010. dec. 12. 17:42
 20/21 A kérdező kommentje:
Hány percig tart egy csoportos betörés szerintetek? Hama megvannak, vagy akár órákig elvannak bent?
2010. dec. 12. 17:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!