Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Paint zoom jól müködik akkor...

Paint zoom jól müködik akkor ha folyamatosan fújja a levegőt?

Figyelt kérdés
Nagyszüleim vettek egy ilyet én még nem láttam de megy a cirkusz h most jó-e vagy nem.Eddig vízzel próbálták ki és folyamatosan fújja a levegőt.ez normális????köszönöm a válaszokat...
2010. dec. 9. 12:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Láttam a reklámot és csak fogtam a fejem.

-Úgy festettek hogy semmi nem lett festékes. Ez azért lehetetlen mert a festékszóró szórja a festéket, magyarul ha vmit fogsz a kezedben és lefújod akkor ami mellé megy(pl rácsos dolognál) az a földre esik.

-Azt mondták hogy gazdaságos, pedig pont hogy nem. Kovácsolt vas kerítést festettek és érdekes módon csak a kerítés lett festékes, holott több megy mellé mint amennyi a kerítésre.

-azt mondják hogy gyerekjáték a használata pedig pont hogy nagyon oda kell figyelni hogy ne folyjon meg a festék mert ha megfolyik akkor annyit tudsz csinálni hogy letörlöd és lefújod még egyszer. Ha ecsettel festesz akkor csak elhúzod még egyszer az ecsetet.

-figyeltem hogy amikor festettek vele akkor nem fénylett a festék, pedig a festék addig fénylik ameddig meg nem szárad és ez minden festéknél így van. Gondolom utólag szerkesztették oda a festéket.

Nagyszüleid jól bedőltek a reklámnak. Ha egy mód van rá akkor küldjétek vissza és kérjétek vissza a pénzt.

2010. dec. 9. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!