Mivel és miért szokták szórni a parkettát?
Figyelt kérdés
Régen, még gyerekkoromban, mikor még általános iskolába jártam, az iskolában az osztálytermekben parketta burkolat volt. Reggelente mindig be volt szórva valami apró, fehér darabkás izével. Olyasmivel, mint a reszelt sajt, csak apróbb darabok voltak.
Ez mi lehetett? És vajon mért szórták be naponta ezzel a cuccal?
Nálunk is parketta van több évtizede, de mi itthon soha nem szórjuk semmivel. És ennek semmilyen hátrányát eddig nem tapasztaltam.
2010. dec. 8. 10:39
11/14 anonim válasza:
Az életed egyik nagy rejtélye. De irigyellek a problémáidért. XD
12/14 A kérdező kommentje:
Én pedig azért irigyellek, mert ugyan nem tudod a kérdésre a választ, talán nem is érdekel, de azért csak idejössz, van rá időd és energiád hogy egy beszólást csak írjál! :S
2010. dec. 20. 08:01
14/14 A kérdező kommentje:
Az mi?
2012. aug. 5. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!