Felszedtük a lakásban a parkettát, hogy újat rakjunk le, de jött a meglepi (többi lent)?
Úgy tűnik 10 cm mélyen az eddig szinthez képest van egy betontálca, arra raktak keresztgerendákat 10 cm-re egymástól, arra rászórták az a környék összes létező sittjét, arra rátettek másik irányban keresztléceket, és azon volt rajta a régi parketta. Mi meg csodálkoztunk évekig, honnan a sok por, miért telik meg minden nap a porszívó zsákja...most már tudjuk.
DE:
Megijedtünk, hogyan tovább? Az eredeti terv az lett volna, hogy tuti beton van alatt, ment volna rá valami lépésakármiző fólia és laminált parketta.
MOST meg vagyunk lőve.
Felszedni az egészet nem merjük, mert az több konténernyi sitt lenne, plusz félünk, hogy nincs az a pénz, amiből mi azt mondjuk betonból kiönthetnénk, illetve lehet, hogy nem véletlenül nem beton az egész, lehet hogy el se bírná a szerkezet???
ERRE gondoltunk, kíváncsi lennék a véleményekre:
Ami most van, arra öntenénk betont, bele a résekbe, és utána 1 cm vastagon max. Ha az az életben még kiszárad, arra fólia, és arra a parketta?
Milyen ötlet?
Ha van jobb, nagyon hálás lennék érte!
Hú... Én az összes hajamat kitéptem volna a látványtól.
És ha a betonozást kihagyjátok és lefóliázzátok a már meglévő parkettát, hogy többet ne porosodjon, arra pedig az új parkettát?
Teljesen hozzá nem értő vagyok, én is csak a józan paraszti eszemet használtam!
:)
Szívesen! Próbáltam minél egyszerűbb megoldásra gondolni!
A parketta már fel van szedve. Most a fedőlécek vannak és alatta a hulladék, ez látszik.
Olyan 16nm lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!