Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Csajok! Ti mit kérnétek 20....

Csajok! Ti mit kérnétek 20. 000 FT értékben karácsonyra?

Figyelt kérdés
Pénzt nem ad apám csak 20 ezret szán rám karácsonyra..és nemtudom h mit vegyen..telefont azt most vett szal az nemkell..de akkor mit?? ruhát?
2010. dec. 4. 16:33
 1/8 anonim válasza:

Szerintem még most ne költsd el, ha mindened megvan, inkább rakd félre, biztos lesz olyan, amikor jól fog jönni.

Ha még nincsen jogsid, akkor arra is félre tehetsz, de ezerféle dolgot lehetne vele kezdeni.

Nyugi, nem fog megromlani, ha egy kicsit pihen nálad :)

2010. dec. 4. 16:49
 2/8 anonim válasza:

16:49!

de azt írja a kérdező, hogy az apukája nem adja oda a pénzt.. szóval csak venni fog neki valamit :)

kérdező!

mi a hobbid? ahhoz is kapcsolódhatna az ajándék.. fényképező? stbstb.

2010. dec. 4. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Jelenleg? Amilyen állapotban vagyok, vibrátort... habár furán néznének rám, amikor kibontom a karácsonyfa alatt...
2010. dec. 4. 16:56
 4/8 anonim válasza:
Hajvasaló, hajsütővas, parfüm, ruha, ékszer, valami cucc a számítógéphez, táska...:) Hirtelen ennyi:)
2010. dec. 4. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Könyvutalványt. Semmi perc alatt levásárolnám. :)
2010. dec. 4. 18:04
 6/8 anonim válasza:
Ha szeretsz vásárolni akkor kedvenc boltjaidba 10, 5 ezer Ft értékű utalványokat, már kb mindenhol lehet kapni ilyeneket. :)
2010. dec. 4. 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is könyvutalványt, vagy vásárlási utalványt az egyik (ruhaüzletbe, mert már nem nagyon van pulcsim és nadrágomé

Vagy még görkorcsolyát, évek óta szeretnék egyet, sőt én most egy jó adag (50-100) üres, írható dvd-nek is tudnék örülni.

2010. dec. 5. 14:37
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen :D maradok a ruháknál meg a táskánál :D köszönöm :) hobbim nincs fényképezőm van...könyveket nem olvasok :S
2010. dec. 5. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!