Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Zajos környék. Milyen módszere...

Zajos környék. Milyen módszerekkel lehet elviselhetőbbé tenni a zajt?

Figyelt kérdés
Zajos környékre költöztem, de jobb nem volt, ennek is örülhetek. Kórház a közelben, nagy a forgalom, és sokszor van, hogy késő este, éjszaka üvöltenek a szirénák, gyakran nem bírok aludni, reggel korán kell kelnem (általában 4 és 5 óra között). A szomszéd gyerek meg minden nap elektromos gitáron játszik max hangerőn, kikészít teljesen. Még nyugodt környezetben is nehezen tudom kipihenni magam, úgyhogy kéne valami jó módszer, hogy ne zavarjon ez a borzasztó zaj. Pl. füldugó ér valamit ilyen helyzetben? Vagy más módszer?
2010. nov. 29. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
füldugó, szigetelés
2010. nov. 29. 16:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem lakom zajos környéken, de viszonylag éberalvó vagyok, tehát minden kis zajra felkelek. Illetve felkeltem. Egy éve kb. füldugót használok és nekem bevált.
2010. nov. 29. 16:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Hol lehet venni füldugót?
2010. nov. 29. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
gyógyszertárban szoktam
2010. nov. 29. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!