Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a 4. kerület...

Mi a véleményetek a 4. kerületről?

Figyelt kérdés
Milyen a közlekedés? Nagyon kieső rész? Tudnátok mondani olyan részeket, amik jobbnak számítanak és olyanokat ahova ti nem költöznétek? Légyszi indokoljátok is meg. Nagyon hálás köszönet!
2010. nov. 29. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:

lakást szeretnél vagy családi házat?

a metró közelében jobb a közlekedés, de ha az nem jár vmi miatt, akkor macerás a bejutás.

miért pont ott szeretnél lakni? közel van a sulid/munkahelyed?

2010. nov. 29. 11:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Sulim Zuglóban van. Igazából azért gondoltam erre a kerületre, mert úgy néztem talán nem esik ki annyira mint a 19. vagy 20. kerület és igen, házat szeretnénk venni. Csak nagy dilemmában vagyok. Ha lakás, akkor azt inkább Budán szeretnék venni. Amint látod még magam sem tudom mit akarok :). Kinéztem egy házat a 4. kerületbe és gondoltam megkérdezlek benneteket, hátha jól ismeri valaki azt a környéket. Erről lenne szó amúgy : [link]
2010. nov. 29. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sokáig laktam ott, Újpesten is Káposztásmegyeren is, pár éve vidékre költöztem, remélem a sors megadja még nekem, hogy visszaköltözhessek. Bármely részről jó a közlekedés, mindenhová el lehet jutni. A lakásméretek szempontjából Káposztásmegyeren kényelmesebbek a lakások. Szerintem Újpesten /a régi emeletesekre gondolok/ kicsik a méretek pl.konyha. Ha komolyan érdekel a dolog nézegess lakásokat, és akkor megérted mire gondoltam.
2010. nov. 29. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok, nekem tetszik.
2010. nov. 29. 11:55
 5/8 anonim ***** válasza:
A kerületet nem ismerem,de a ház nagyon kis pöpec:) Mi inkább a 19.kerületbe költöznénk,vagyis inkább a párom.. Nekünk az nagyon kiesne munka,család utazás szempontból.De tetszik a ház amit találtál:)))
2010. nov. 29. 11:57
 6/8 anonim válasza:

A metróval 15 perc alatt a Nyugatinál vagy. Szerintem Újpest központhoz a metróhoz is könnyen eljuthatsz bármivel, villamos, busz, több járat van Újpesten belül. Az igaz, ha a metróval valami történik, akkor marad a metrópótló, de mindig igyekeznek hamar visszaállítani a közlekedést. (szerintem)

Vannak jobb környékek, és vannak olyanok, ahova semmi pénzért sem mennék. De sok kerületben vannak ilyen zónák.

Amit hirtelen biztosra ajánlhatok, hogy én elkerülném, az a Váci út és Baross u. közötti rész, mondjuk a kórházig. De ide sorolhatom még a Lőrinc utcát, Attila u. egyes részeit, de csak egyes részeit, mivel az Attila u. nagyon hosszú 100 valahány számozású. Akkor nem mennék az Újpest-Rákospalota vonat megállóhely közelében levő régi, udvaros, sok lakású házba sem. Hogy miért, azt nem indokolnám meg, biztos kitalálod.

Jó lenne, ha utcákat mondanál, akkor több választ kaphatnál. És amit előzőekben írtak, hogy az sem mindegy, hogy kertes, családi házat akarsz, vagy társas, lakótelepit. Kápmegyerrel sokan meg vannak elégedve, de ott is tudni kell, hogy melyik utca, mivel költöztettek oda bizonyos egyéneket is. Ha családi házat vennél, azért azok kulturált helyen vannak, kulturált szomszédokkal stb.

2010. nov. 29. 12:09
 7/8 anonim ***** válasza:

huu, hát a kis pecó az nagyon tutkeráj, még csak nem is drága.

egyetlen bajom van vele: ez a rész nagyon kiesik. ide jól jön, ha van kocsid, mert legalább 45 perc beérni a belvárosba, Zuglóról ne is beszéljünk.

én amondó vagyok, hogy egy lakás lehet akármilyen szép, meg felújított, ha naponta órákat töltesz az utazással, akkor egy idő után iszonyatosan belefáradsz.

laktam én is külkerületben, megváltás volt, mikor beköltözhettem a centrumhoz jóval közelebb eső lakásomba.

sztem inkább nézz körül Zuglóban, ott jobb a közlekedés is, hamarabb beérsz a belvárosba vagy a suliba.

2010. nov. 29. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Én soha nem költöznék ki oda. Laktam egy ideig a 13. kerületben, az kicsit beljebb volt, de onnan is sokszor horrorisztikusnak éreztem a közlekedést, pláne ha nem a belvárosba mentem. A 4. kerület még sokkal kijjebb van :S

Jelenleg pont Zuglóban lakom, ezt sokkal jobban szeretem. Kevesebb, mint 10 perc a Blaha, ahonnan bárhova el lehet jutni. Közlekedés szempontjából szerintem ezerszer jobb, valószínűleg innen nem is költözöm messzebb, max. ha babám lesz, akkor egy kis faluba.

Ha nem ragaszkodsz a 4. kerülethez, azt javaslom, hogy nézz körül a Bánki Donát utca környékén, hasonló jellegű házak vannak ott és jópár közülük eladó. Bár többet nem tudok, csak arra szoktam futni járni, így láttam. Onnan pár perc az Örs vezér tere, mégis nagyon barátságos az a rész, mint egy kis sziget a városban :)

2010. nov. 29. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!