Hogyan lehet ilyet csinálni?
Milyen mézből, milyen aszalt gyümölcsöket/magokat lehet belerakni, hogy szép legyen? Mire kell figyelni?
Ajándéknak jó ötlet?
Szia!
Szerintem bármilyen mézből lehet ilyet csinálni akác, selyemvirágfű, stb. Csak arra figyelj, hogy a magvak legyenek frissek, mármint, hogy a zacskóból kiveszel egy pár szemet és azt kóstold meg, mielőtt az egészre ráöntöd a mézet! Az aszalt gyümölcsöknél is nézd meg ne legyen semmi hiba rajtuk.
Szerintem nagyon elegáns és szép ajándék lenne!
Üdv egy Anyuka.
köszönöm a választ :)
Barátom anyukájának szeretnék ilyet csinálni karácsonyra, mert imádja a a saját készítésű dolgokat...Aztán valamelyik nap a vásárban láttam ilyet, és ez ugrott be, hogy ilyet csinálhatnék neki, mivel nincs kézügyességem... :)
Magvakat és aszalt gyümölcsöket lehet egybe rakni? Körülbelül hány féle legyen benne?
Szia!
Hát nem tudom, hogy hányfélét rakjál, mert én ilyet még nem csináltam, de ha lehet kapni készen, akkor lehet magunk is csinálni:)! Én sok mindennel vagyok így, minek vegyem meg, ha meg is tudom csinálni:).
Szerintem a magokat és a gyümölcsöket külön rakjad, bár a mogyoró, dió mehet aszalt gyümölccsel.
De azért a biztonság kedvéért kérdezd meg a Párodat, mire allergiás, meg hogy milyen gyümölcsöket szeret az Anyukája, nehogy félre nyúlj és az öröm-üröm legyen!
Üdv az Anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!