Mit csináljak, ha állandóan párásodik az ablakok köze?
Régi,40 éves nagy/180-s/ faablakok,bizony nem tökéletesen zárnak.Pénz nincs a cserére.
Hallottam kis zsákba faszenet,ilyesmi"trükk" van-e más ?
Hallottam a "bemarásos" szigetelésről,az jó-e ?
A mi cégünk régi fa ablakok felújításával foglalkozik, tehát nem csere, hanem szerkezeti felújítás, ami után nem fog porosodni, párásodni a két üveg között az ablak, nem lesz szél átfúvás, a tokhoz igazítják a szárnyakat... stb.
Ha gondolod, priviben bővebben tájékoztatlak!
Köszönöm! A távoli rokonságban is van üveges,aki ilyesmivel foglalkozik.Ővele beszélt a nejem,monta,hogy belemarnak valami nútot az ablakba,abba belehúznak valami szilikongumi tömítést körbe.....
Ez majd jövőre--pénzfüggő,nem valami jól állunk.
Az érdekelne inkább,hogy az idei téli páramentesítést hogy oldjam meg. Ha kizárni nem tudom,el lehet-e tüntetni,vagy csökkenteni a 2 ablak között a páratartalmat.
Azt is csak fél füllel hallottam,hogy faszenet kis ruhazsákba,1~2 naponta cserélni,és kályha tetején kiszárítani.
Van valami más ideiglenes esetleg?
Veszel szigetelőgumit ,tekercsbe kapod és körbeszigeteled az ablakokat .Nálam így van és azóta nincs probléma .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!