Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mitől vannak teljesen bepáráso...

Mitől vannak teljesen bepárásodva egész nap az ablakaim és, hogy lehet megszüntetni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk a rossz hatásfokú fűtés miatt volt, de már megszűnt.

Vannak szellőztető rendszerek, de amint láttam, olyan fél millióba kerülnek egy nagyobb házhoz.

2010. nov. 27. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Az ablak akkor párásodik be, ha bent párás a levegő. Pl. főzéstől vagy mosástól. Csinálj egy gyors kereszthuzatot, hagy cserélődjön ki a levegő. (a mi vidékünkön ezt szellőztetésnek hívják:)), utána pedig fűtsél ezerrel. Nálam is ez van, és nagyon-nagyon utálom!
2010. nov. 27. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van, ráadásul már penészedünk is... Nálad is előbb-utóbb ez várható! Szellőztetni minden nap kell, még ebben a hidegben is!

Most már a ruhák is idebent vannak kiteregetve, ez méginkább elősegíti a párásodást :(

Szigeteléssel biztos gond van, nem egyszerű a megszüntetés...Van Ceresit, de szerintem az drága, bár nem használtam még. Van valami só is, amit az ablakok alá lehet tenni, ami talán beszívja a nedvességet. De ez sem tuti megoldás...

2010. nov. 27. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:
vegyetek páramentesítőt.ceresit stop pára.vagy sokaz szellőztessetek.
2010. nov. 27. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!