Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kinek mi a véleménye az...

Kinek mi a véleménye az úgynevezett "darálós wc-ről"?

Figyelt kérdés
Mármint zajos-e? Vagy könnyen eldugul? vagy milyen hátrányai és előnyei vannak
2010. nov. 25. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bocs, de milyen WC? Mèg nem hallottam erröl, és kiváncsi vagyok.
2010. nov. 25. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Huhh, hát húgom albérletében olyan volt:S Kellemetlen emlék.. ijesztő voltxD Eléggé hangos egyébként (bár lehet ez típusonként változik) és ennek a lefolyó része is kicsi volt, szóval szerintem könnyen eldugulhat. De lehet ez csak egy ócskább típus volt..
2010. nov. 25. 22:41
 3/12 anonim ***** válasza:

az még egy dolog, h hangos, de foyton eldugul, mivel ugye azért darál, mert kicsi az elvezető cső. azonkívül ha túl sok mindent húzol le egyszerre (és ez a sok nem túl sok), azzal már nem tud megbírkózni a daráló, sosem tudhatod, mi sok, vagy mi elég :S ha épp nem a cső dugul el, akkor a leggyakoribb, hogy valami feltekeredik rá, és attól. egyszer attól öntött ki az egész wc, pontosabban ez a gépezet, hogy babatörlőt húztam le rajta, 1 db-ot!!

szerencsére nem a saját otthonomban volt ez. De ha egy mód van rá, ne válassz ilyen megoldást

2010. nov. 25. 22:56
 4/12 anonim ***** válasza:
44%

Nem veszélyes az? És ha egy kicsit nagyobb a farkad, és véletlenül beindul?

Brrr.

2010. nov. 25. 22:58
 5/12 anonim ***** válasza:

biztosan jobb, mint kijárni a mínusz 20ban a cigányok által összexart közös budira...

sztem ha úgy gyűjtöd a papírt mint a görögök (külon kukába) akkor nem dugul el.

bár nagyobb kábeleknél sztem necces a szitu.

eygszóval: a semminél jobb, de oda kell figyelni az apróbb részletekre.

2010. nov. 26. 00:02
 6/12 anonim ***** válasza:

A xart simán leviszi akármilyen nagy vagy kemény.

De ha sok papír gyűlik fel a tartályban akkor az már meg tudja akasztani a forgórészt és akkor lehet szétszedni.

A wc mögött alatt van a "szennyvíztartály" és csak akkor kapcsol be a daráló (=szivattyú), ha elért egy beállított szintet.

Ha sok papír gyűlik fel akkor már bajos lehet.

Szóval pisi után is le lehet húzni (bő vízzel), hogy beinduljon a daráló és levigye a papírt.

Egyébként egy pezsgőtablettás doboz vastagságú csövön bőven lemegy.

2010. nov. 26. 10:22
 7/12 anonim ***** válasza:

És nem durván zajos, megszokható.

Ahova rendes lefolyót nem lehet telepíteni vagy a csatorna szint alatt van a wc/fürdőszoba ott csak ez lehet a megoldás .

2010. nov. 26. 10:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Szeretném megköszönni mindenkinek ezeket a hasznos infókat!
2010. nov. 27. 21:05
 9/12 anonim válasza:

Ezek a készülékek sajnos nem "idióta-biztos" berendezések.

Aki van olyan hülye és olyan anyagot is beledob, ami nem odavaló, az semmiképpen se vegyen ilyen készüléket.

Annak ajánlott, aki rendeltetésszerűen tudja használni.

A készülék a fekália és papír aprítására szolgál, tampont, betétet, vattát, kendőt nem tudja ledarálni.

Mint ahogy a csirkecsontot sem, mivel ez nem konyhamalac.

Normális embernek viszont jó szolgálatot tehet, hiszen komfortot vihet olyan otthonba, vagy irodába, ahová egyébként nem lehetne.

2010. dec. 26. 17:32
 10/12 anonim válasza:
A Sanipump 55 típusú wc-vel nagyon sok problémám van,ezt én nem ajánlanám.
2016. márc. 8. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!