Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak egérszag ellen?

Mit csináljak egérszag ellen?

Figyelt kérdés

Falun élünk kertes házban. A házban egyfolytában egérszagot érzek! Mérget tettem ki minden helyiségbe de még nyomát sem látom a dög(ök)nek:(

Hozzáteszem BORZASZTÓAN FÉLEK TŐLÜK!!!!!! A nyers húson is egérszagot érzek...pedig azért ez igazán lehetetlen!!!

2010. nov. 24. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Egér csapda,egér méreg.Esetleg kérj a szomszédtól egy nappra egy cicát az elkapja!
2010. nov. 24. 15:55
 2/9 anonim válasza:
36%
Vegyél pár patkányt, azok elüldözik az egereket, és büdösebbek is így elnyomják a szagot.
2010. nov. 24. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
A mérget csak akkor használd, ha dögszagot is akarsz érezni.
2010. nov. 24. 16:07
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Domestos ezerrel
2010. nov. 24. 16:17
 5/9 anonim válasza:
11%
Ragasztót tudom ajánlani! A leghatásosabb módszer!
2010. nov. 24. 16:21
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket!

A falban hallom a kaparászást:(((

NAGYON FÉLEK tőle!!!!!!!!!!!!!

Méreg van már mindenhol! A PADLÁSRA IS SZÓRTAM EGY CSOMÓT.

Remélem nem eszi be a házba magát mert akkor én tuti elköltözök.

2010. nov. 24. 17:20
 7/9 anonim válasza:
64%

Szerintem vedd ki az orrodból az egeret, az sokat segít egérszag ellen. :):)

Komolyra fordítva a szót: először is ne félj. Ha be is jön, az egér sokkal jobban meg lesz rémülve, mint Te.

Másodszor: tegyél ki egy virágcserepet a padlásra. Fordítsd fejre, egyik felét 2cm-rel emeld fel. Támaszd ki alulról egy fél dióval, a diót a belével befelé fordítva. Így az egér meg akarja majd enni, ehhez bemegy a cserép alá, meglöki a diót és máris fogoly. Gondolom félsz tőle, így hívj valakit, aki nem fél, és kicsit meg meri emelni a cserepet (hogy éppen ne férjan ki az egér), és verje agyon egy karóval.

A szag ellen takarítás, illatosítás. Ha nem lesz egér, amúgy elmúlik a szag is.

2010. nov. 24. 17:30
 8/9 anonim ***** válasza:
86%
Az utolső módszerét szoktam én is használni annyi különbséggel, hogy cserép helyett befőttes üveget használok így látom, ha fogott valamit a csapda és teszek alá egy deszkadarabot arra állítom az üveget a fent leírt módon, így ha kapás van "mobil" az eszköz, elviszem a háztól messze és odaadom a macskának, az meg boldogan elfogyasztja.
2010. nov. 24. 18:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Na, ma szereztem egy macskát! Remélem tudja mi a dolga:)
2010. nov. 25. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!