Milyen fajta gűztűzhelyt ajánlotok max.70 ezerig?
Jó lenne, ha 4 égős lenne és lenne benne gázgrill, piezo és világítás. Lehet, hogy valami ezek közül ma már alapvető, nem tudom, mert eddig egy 40 éveset használtam.
És mennyibe kerül a garanciális beköttetése? Hallottam már 7500-40000 Ft-ig mindent, ami azért nagyon nem mindegy...
Segítsetek légyszíves! Köszönöm!
Osztom az előző véleményét,kombi !
Annyi kiegészítés,hogy Gorenje-t is kapsz az általad említett árért--hatalmas a sütője.Nekünk a programórás van.
Legalább 16 amper legyen/1 fázisnál/otthon!
A tegnapi "Gorenje-s" v.ok.
A saját gyúrású/2 tepsi/pizza 16 perc,a 10~12 tojásos piskóta szintén. Volt gázosunk,ez jó esetben 35 perc,és a pizza-->keksz volt.
Mi anno elkezdtük mérni/fogyasztásmérővel/---és évi!!! 4-5ezer plussz jönne ki,a gázt nem tudtuk visszaszámolni.
De a minőség !
sokkal jobb a villanysütő! mi egy hónapja költöztünk be az új lakásba, külön gáz főzőlap van, azt is imádom hogy magától ad szikrát, nem kell gyufával sz.rakodni. A sütő villany, tényleg sokkal jobb, én gázon mindig is képtelen voltam pl sütit sütni :)
Most jött az első havi villanyszámla, 2500 Ft. A sütőt hetente legalább kétszer bekapcsolom, nem hiszem hogy olyan sokat dobott volna rajta, mert a többi fogyasztó A osztályú nagy hűtő, mosógép A+ de kétnaponta megy, százéves mosogatógép, tuti nem a legkisebb fogyasztással, energiatakarékos izzók, és két laptop (TV nincs, így az nem zabál), sőt van hogy néha a vízforralóval előmelegítem a vizet mert gyorsabb mint a gázon várni hogy felforrjon a krumpli alatt :)
csak bojlerből nem éri meg a villany :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!