Mit érzek a konvektornál?
Van-e a lakásban bárhol szagelszívó, vagy valamiféle kifelé nyomó ventillátor?
Én egyébként azt gondolom, valami kosz ég rá, de szerintem egy szerelő ezt tudná...
Na úgy néz ki megoldódott. Ezt nem hiszem el, ilyenek a "nagy" mesterek!! Ma kijött egy idős nyugdíjas szerelő, aki megtalálta, majd meg is oldotta a hibát. Nem elég, hogy az előző szerelő nem találta a hibát, (nem is kereste) de még ő is okozta. Ugyanis pár hete kinn volt, mert két konvektort nem tudtam begyújtani. A problémát pók okozta. Ezért szét szerelte, és szerelés közben letört egy csavart. Akkor ő nem tulajdonított neki nagy jelentőséget, pedig kérdeztem is, hogy ez nem probléma e. Azt motyogta nem, van egy másik csavar az fogja. Igen ám de most kiderült, illetve az idős szerelő kiderítette, hogy nem csak rögzítés volt a csavar funkciója. Amellett egyik alkatrészt húzta a helyére, illetve rögzítette a tömítést. Mivel ez nem volt rögzítve, és mozgott az egész, tehát hézagos volt. Ott szivárgott a cucc kifelé, ami a szagot árasztotta.
Nem elég, hogy az a szemétláda okozta a hibát, később meg sem akarta keresni a probléma forrását. Felhívom és megköszönöm neki. Ez a mostani szerelő egy lelkiismeretes, precíz ember volt, és kereste a hibát. Ennyit erről.
Kedves utolsó!
Ez alapján Nálatok is valami hasonló baj lehet. Valószínű nem megfelelő valahol a tömítés, és ott jön a bűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!