Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Társtulajdtont, hogy szüntethe...

Társtulajdtont, hogy szüntethetek meg?

Figyelt kérdés
Van egy lakás ami félig enyém és félig nővéremé, nekem most kéne pénz, és ebből tudnék a legkönnyebben pénz szerezni, hogy tudom eladni a részem?
2010. nov. 23. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű adás-vételi szerződéssel, ahol a te tulajdonodat megveszi tőled a testvéred. Már, ha meg akarja venni, mert erre nem kötelezheted. Ha nincs pénze, lakéshitelből is megveheti.
2010. nov. 23. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
pl a nővérednek felajánlod megvételre...ha nem akarja, akkor eladhatjátok közösen....ha abba sem megy bele, akkor a bíróságtól kérheted a közös tulajdon megszüntetését
2010. nov. 23. 20:54
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2010. nov. 23. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
....vagy vedd meg Te a nővéred részét és utánna add el....
2011. febr. 23. 08:39
 5/7 anonim ***** válasza:
bocsi. Most láttam meg a kérdés idejének kiirását igy akkor már biztos nem aktuális... SIKERÜLT????
2011. febr. 23. 08:40
 6/7 anonim válasza:
nem válaszolt, valszeg bannolták és még aktuális érdekli azt siszem
2011. febr. 23. 10:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Az igazság, hogy nagyon akadékoskodik, nővérem, hogy semmi képen sem akarja eladni, de nekem meg sajnos nincs más választásom.
2011. febr. 25. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!