Csepel, Soroksár, Pesterzsébet vagy Havanna-lakótelep a jobb?
Ha választanotok kéne Csepel, Soroksár, Pesterzsébet vagy a Havanna-lakótelep között, akkor melyikbe költöznétek?
Mind mellett szól valami és ellene is.
Köszönöm szépen válaszaitokat.
Bármelyik lehet kedvenc..az egyik menyem a Havannát választotta, körülnézett, megvette, beköltözött...
...csak később szembesült a fínom úri közönséggel..
szóval bármelyik helyet be lehet bukni.
amúgy csepelt javaslom.
Én Csepelen laktam a Szent Imre tér környékén évekig, egyetemistaként, utána még jó pár évig mikor már dolgoztam. Nem volt vele semmi bajom. Az előnye szerintem, hogy viszonylag hamar bent vagy a hévvel a Boráros téren.
Pesterzsébetnek a belvárosi részén laknék. Az hasonló. Kijjebb már nem. Ott elég sok putri is van, meg tömegközlekedéssel egy örökkévalóság mire onnan kikeveredsz. Soroksárral ugyanez a bajom, nagyon kiesik már. A Havannáról nem is beszélve.
Egyetértek az 5-össel. Sokan idegenkednek Csepeltől és főleg olyanok fújnak rá a legjobban, akik sosem laktok ott. Nem egy Rózsadomb, de teljesen élhető. És a nagy előnye a közelség.
Van olyan ismerősöm, akik tehetősebbek. Csepel családi házas részén élnek, Királyerdőn. Bőven lenne pénzük máshova költözni. Beszélgettünk erről és azt mondták, hogy soha nem költöznének el innen. Kisvárosias környezet, de mégsem agglomeráció valahol a világ végén a halál fa szánkóján ahonnan órákat ingázhatsz. Jó, itt sem minden csak szép és jó, itt is vannak lepukkantabb ipari meg putris részek, de ez Budapest szinte összes kerületére igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!