Hogyan újíthatnám fel a házamat?
Egy régi tömés házban lakunk, már nagyon ráférne egy felújítás. Külső, belső vakolás, járólapozás, stb., sorolhatnám...
Jelenleg férjem dolgozik csak, mert én hónapok óta betegállományban vagyok, ráadásul közben még a munkahelyemen is felmondtak emiatt. Dolgozni egészségi állapotom miatt még jó ideig nem fogok tudni elmenni.
3 kamasz gyerekünk van.
Kölcsönt nem kapunk. Párszor próbálkoztunk már különböző helyeken, de vagy azért utasítottak el, mert tömés ház, vagy egyszerűen nincs olyan állapotban, nincs akkora értéke, hogy fedezetül szolgáljon. Persze, ha nem tudjuk felújítani, nem is lesz soha. De ha nem kapunk kölcsönt, nem tudjuk felújítani. Szóval ez egy ördögi kör.
Egy ismerősünk nagyjából kiszámította, hogy kb. 1 milliót rá kellene költeni, hogy lakható maradjon, de nincs ennyi pénzünk, sőt jelenleg semennyi, amit a házra költhetnénk...
Csak sajnos így lassan életveszélyes lesz benne lakni, mert egyre romlik az állapota...
Nem tudom mi tévők legyünk.
Ha van valakinek valami ötlete, írjon, mert nekünk már nincs. Előre is köszönöm a válaszokat.
38/N.
Ha jelenleg nincs félretett pénzetek, az azt jelenti, hogy nem tudtok félre tenni.
A hitelt miből fizetnétek vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!