Mivel szedjem le a matricákat a szekrényről?
Figyelt kérdés
A hajszárítós ötlet nem vált be nem jött le vele.Mivel tudnám leszedni?Köszi előre is.13/L2010. nov. 15. 20:58
1/12 anonim válasza:
Vizes szivaccsal aztasd le. Amikor mar atazik, aztan mar konnyen lelehet dorzsolni, de lehet CIF-et is hasznalni, igy konnyebb.
3/12 anonim válasza:
Kend be majonézzel.Hülyén hangzik, de nekem is ezzel jöttek le a matricák...valami van a bolti mejonézben, ami feloldja a ragasztót, és könnyebb lesz leszedni.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2010. nov. 15. 21:20
5/12 anonim válasza:
szintetikus higítóval is szépen lejön, nem marad nyoma a szekrényen.
én ezzel szedtem le a valódi fenyőbútoromról tinikorom balgaságait :D
6/12 anonim válasza:
A hajszáritó (hőlégfúvó) csak akkor működik, ha teljesen felforrósítod az anyagot. Olyankor a ragasztó fellágyul, és minimális nyomot hagyva elenged. (Így szoktam leszedni a garancia matricákat, ha még vissza akarom tenni)
Létezik matrica oldó spray is.
A letépett matrica helyét mosogató szeres szivaccsal dörzsölve is eredményes lehet.
A súrolószerekkel óvatosan, még a CIF is képes karcolni a fényes felületet.
A higítóval pedig érdemes egy próbát tartani valami nem látható heyen, mert esetleg oldhatja a felületet is.
7/12 anonim válasza:
az én szerkényemről úgy jött le hogy a szivacsot belemártottam meleg vízbe jól beáztattam a matricákat és utána a szivacs durvábbik felével ledörzsöltem
9/12 anonim válasza:
Ha a papírt leoldottad és csak ragasztó van a felületen, a radírozás is segít.
10/12 anonim válasza:
vízzel áztasd a ragasztót meg benzinnel szedd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!