Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akik albérletben laktok volt...

Akik albérletben laktok volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés

Tegnap adtam oda a főbérlőnek a pénzt.

Mivel az albérleti díjban minden benne van( víz, villany, kábel tv)Csak a net-et, és gázt fizetem külön.Kiszámoltam mennyit fogyasztottam, kiszámoltam az összeget, mennyit kell adnom neki.

43175 ft.De nem volt csak 5 ezresem, így 45-öt adtam neki, meg az apró.

Mondom neki, hogy csak így tudok adni, mert nincs ezresem.

Semmi gond, mondja ő.Azt hittem az lesz a köv.lépés, mondja hogy mindjárt ad vissza.

De nem, eltette, és ennyi.Én meg annyira meglepődtem, hogy hirtelen szólni sem tudtam...

Mivel elsejével elköltözöm, úgy gondoltam (már így "utólag") hogy amit fogyasztok addig gázt, úgy fizetem ki, hogy 2 ezerrel akkor kevesebbet adok neki.

Voltatok esetleg már ilyen helyzetben?

2010. nov. 11. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nyugodtan vond le a múltkori többletet és úgy add át, hogy jelzed neki, hogy amúltkor úgyis annyival többet adtál, ezért ez most pont annyival kevesebb.
2010. nov. 11. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Velem csomószor volt ilyen, vagy ő adta vissza, és legközelebb fizettem többet annyival, vagy így. Csak figyelni kellett, mert elég sumák nő volt. -.-
2010. nov. 11. 09:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Velem nem igazan volt ilyen, mert mi csak a lakbert adjuk a foberlonek es minden koltseget mi intezunk. De amugy a helyedben en is azt tennem hogy akkor a kovetkezonel levonom a 2000-et.
2010. nov. 11. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Sztem is az a legjobb, ha egyszerűen legközelebb levonod az összeget, és mondod, h múltkor ugyebár annyival többet adtál.

Amúgy épp ma kerültem én is olyan helyzetbe, h annyira meglepődtem egy dolgon, h hirtelen nem tudtam semmit sem szólni rá, csak azt mondtam, h jó, oké.....aztán később meg átkoztam magam, h hogy lehettem ennyire balf@sz, de látom, van, h mással is előfordul......... amúgy később rendeződött aztán a dolog..:)

2010. nov. 11. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Szerintem ez azért van, mert annyira váratlan dolog ér, történik, hogy leblokkol az ember.

Rendes a fazon, soha nem kötöszködik, vagy ilyesmi, de ez meglepett.

Elsejável költözök, akkor adom oda azt az összeget amit kiszámolok, mennyi gázt fogyasztottam.Akkor levonom belőle a 2 ezret.

Köszi a választ mindenkinek.

2010. nov. 12. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!