Ha elvesztettem a csomag postai értesítőjét, attól még át tudom venni személyivel?
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 15:11
1/3 anonim válasza:
Szia, én is így jártam a múlt héten, tudtam, hogy feladták a csomagot, értesítőből a gyerek kivágott egy hóember alakot a férjem meg azt hitte szemét és kidobta, beballagtam a postára és mondtam, hogy jött egy csomagom de az értesítő elkallódott, személyit kértek, lakcímkártyát és már adták is.
2/3 A kérdező kommentje:
:) ez vicces
tulajdonképpen én is tudom hol van:
a komód mögé esett be, nem tudom, olyan ügyetlenül fogtam meg. és akárhogy próbáltam, nem tudom megmozdítani a szekrényt. tele van cuccokkal, a tetején terrárium.
köszönöm, ezek szerint nem lesz gond.
2010. nov. 9. 15:22
3/3 anonim válasza:
:) próbáld meg valami dróttal vagy hurkapálcikával kibányászni:) ha nem megy akkor se aggódj, nekem is ideadták:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!