Postai utánvételes csomag díját hogyan számíthatom ki?
vatera?
amúgy a magyar posta honlapján van díjkalkulátor.
ott megadhatod hogy hová küldöd, milyen lyó, stb és kiadja a díjat.
a méretei alapján simán feladhatnád levélként 1970 Ft-ért , utánvéthez értelemszerűen 26k+1970-et írsz
vagy
start vagy start plusz csomagként talán 2000 körül megúszod
vagy
teszvesz/vaterafutárral 1000 ft + azt hisezm 800 Ft utánvételi díj
Én naponta adok fel ilyen csomagot.
30kg-ig az országban bárhová 1690Ft a postaköltség. Ebben benne van 20000Ft-ig az értéknyilvántartás díja is és 48 órán belül kézbesítik.
Ha a címzett fizet és Te semmit nem akarsz fizetni a feladáskor, akkor 2450Ft a postaköltség.
Én úgy szoktam csinálni, hogy a vételárba beépítem a postaköltséget és ezt az 1690Ft-tal megnövelt árat írom az utánvételi lapra. Így majd a plusz 1690Ft-ot visszakapom. A feladáskor pedig én előre kifizetem. Így olcsóbb.
2kg-ig ajánlott levélként is feladható a csomag. Ez alapesetben olcsóbb szokott lenni. De mivel az utánvétel díja még pluszban rájönne, összesen 1970Ft lenne, amit mindenképp a feladáskor ki kell fizetned. És ha értéknyilvántartást is kérsz rá, akkor 2865Ft.
Tehát olcsóbb a csomag.
Postára bemész és a piros színű csomaghoz való feladási szelvényt töltsd ki hozzá.
Tud valaki segiteni,egy tabletet hogy erdemes feladni,hogy epsegben ofaerjen a szervizne,videkrol Bp.re.
Futarral,vagy postan?
Én egy komplett desktop pc t akarok venni(egér billentyű és monitor nélkül) a jofogáson súlya 10kg Mire számithatok kb?
Úgyértem mennyi postaköltséget kell fizetnem még a vételéronfelül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!