Jó ha esővízzel öntözök?
Figyelt kérdés
A nyáron összegyűjtött csapadékot elraktam kannákba, és ezzel öntözöm a virágaimat télen. Tudom, hogy jó az esővíz, de biztosan nem okoz gondot a növényeknek? Nagyon sokszor esett savas eső a nyáron, az sem ártalmas nekik?2010. nov. 8. 13:48
1/4 anonim válasza:
miből gondolod hogy az idén nagyon sokszor esett savas eső?
Amúgy teljesen jó lesz nekik az eső.
2/4 anonim válasza:
Semmi bajuk nem lesz az esőviztől! Mi évek óta azzal őntözünk!
3/4 anonim válasza:
(Nem is beszélve, hogy a kerti növényeket is az öntözi :) )
4/4 A kérdező kommentje:
Abból gondolom, hogy sok savas eső esett, mert hallottam a híradásokban. Másfelől ezt mindenki tudja, sajna környezeti ártalmaink egyike. Másrészt tapasztaltuk is a kertben a fák, és főleg a rózsabokrok levelein egy-egy esőzés után. Úgyhogy a kerti növényeknek sem biztos, hogy annyira jó. Természetesen régen jó volt, de sajna a világ változik, illetve mi változtatjuk. Tehát én kételkedem, hogy olyan jó azzal öntözni, épp ezért kérdeztelek titeket. Köszi.
2010. nov. 8. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!