Meleg viz problema csusztatott zsalus tombhazban?
Egy par napja vettem Pesten egy lakast egy regi csusztatott zsalus tombhazban a 14 emeleten.
Az a problemam hogy a furdoben a kadnal es a kagylonal is max csak a langyos es meleg kozotti viz jon.
A konyhaban forrosodik rendesen.
Ez normalis vagy van valami problema? Meg soha nem laktam ilyen tombhazban plane nem a 14 emeleten...
Csak az idegesit hogy a jo forro furdok helyett negyed ora utan ki kell szalljak a kadbol ha nem akarok megfagyni.
Nem értem hogyan jön össze az hogy milyen technikával építették a házat avval, hogy az adott lakásban, épületben hol van rendesen melegvíz és hol nincsen. A vízvezeték rendszer, a melegvíz ellátás az ettől teljesen független dolog.
Milyen a melegvíz ellátás a lakásban? Átfolyós vízmelegítő van vagy központilag van melegvíz előállítás, netán saját bojler van a lakásban?
3-as dehogyis...Itt a 8 kerben csak par meteren belul van 6 darab ilyen 16 emeletes...
1 karos csapok vannak igen,bojler az nincs tehat akkor gondolom hogy kozpontilag van...
Amugy a lakas 2021-ben fel volt ujitva teljesen,ebbe beletartoznak a vizvezetekek is.
Hivnek amugy egy vizszerelot,de nem tudom hogy akkor ez normalis vagy van valami problema...
1+
Egykaros csapok jellemző hibája, hogy átereszt valamelyik oldal. A te esetedben a hideg. Zárd el a hideg oldali sarokszelepet, mosdó alatt biztosan van, ha megjött a forró víz csak csaptelepet kell cserélni vagy javítani.
Bár valószínűleg a sarokszelepek megszorultak, lehet velük erőszakoskodni vízpumpa fogóval. Többször nyitni zárni, aztán talán elzár.
Utolso - koszi szepen, ez segitett...
Elzartam teljesen a hideg szelepet a kagylo alatt es most a kagylonal van forro viz...
Sajnos a kadnal ugyanolyan a viz,mint eddig...Ott nem lattam sehol ilyen szelepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!