Létezik olyan műfenyő, ami nem úgy néz ki, mintha vagdosott krepp-papírból lenne?
Figyelt kérdés
Sajnálom az élő fenyőket, ezért gondolkodom műfán, de eddig csak totál igényteleneket láttam. Létezik viszonylag élethű?2010. nov. 7. 19:41
1/8 anonim válasza:
Lehet kapni nagyon szép és élethű műfenyőket is (nem a hiperekben). De azok ára kb. 20-30 ezer forint körül indul. Nézz körbe a barkácsáruházakban, illetve én több virágboltban is szoktam látni nagyon élethűeket karácsony környékén.
2/8 anonim válasza:
Igen, de 50-60 ezer alatt nem nagyon találsz.
Esetleg próbáld ki a cserepes fenyőt. Mi már évek óta csak azt veszünk, így megvan a fenyőillat is, aztán tavasszal, amikor kiolvad a föld, kiültetjük a kertbe. Lakásban lakó ismerőseim a parkba szokták levinni, így lesz ott még egy fa :)
3/8 anonim válasza:
Lehet venni törpe fenyőt dézsában, amit kihúzhatsz később a teraszra, erkélyre.Nekünk a kertben van cukorsüveg fenyőnk, szerintem az is elél dézsában, és tényleg nem nő nagyra.
4/8 anonim válasza:
Budapesten a Szent László utcai virágpiacon 170 cm magasságú 16-20000 Ft. Meseszépek, már majdnem olyan, mint az igazi. A kisebbek meg már a megfizethető kategóriában vannak.
5/8 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, ez egy nagyker, én magánember vagyok. Így is bemehetnék?
2010. nov. 9. 21:35
6/8 anonim válasza:
Léteznek szépek, hogyne, és ki lehet fogni nagyon jó áron, egy kicsit keresgélni kell. Kb 4 éve a kika áruházban vettünk egy nagyon szép műfenyőt, amin 1000 db égő van, gyönyörű, akkor 25ezer forint volt az ára. Látszik, hogy nem igazi, de csak azért mert teljesen szimmetrikus illetve kicsit kisebb az átmérője mint egy igazinak. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: [link] Levélben már felvettem velük a kapcsolatot, mivel az idén beruházok egy fára, meg lehet náluk nézni élőben is a fákat, előzetes megbeszélést követően. Az oldalon található fenyők közül ajánlom figyelmedbe a Minnesota pine tree és woodland pine tree termékeket, szerintem tényleg olyanok mintha igaziak lennének. Remélem segítettem.
7/8 A kérdező kommentje:
Ez a woodland tényleg nagyon tetszik, de ez is nagyker. :(
Vagy te mint egyéni vevő érdeklődtél náluk?
2010. dec. 1. 16:32
8/8 anonim válasza:
Magánszemélyként érdeklődtem. De megnézheted a vaterán is. Ugyanezeket a fákat árulják ott is. Igaz azt hiszem az egyik féle van fennt csak, de az egyik terméknél az eladó azt írta, hogy van más féle is. Ha leütöd fel tudod venni vele a kapcsolatot és ott is meg lehet nézni. A képek alapján szerintem ugyanaz a személy/cég áll a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!