Miért nem fűt a légkondi?
Figyelt kérdés
Van egy midea save légkondi és letöltöttem hozzá az applikációt. 22 fokra van állítva és hideget fúj, pedig fűtésre van állítva. Az applikációban meg tudom nézni, hogy a benti hőmérsékletre azt írja 25 fok, de a manuális hőmérő 19-20 fok körül mutatja és érzetre sincs bent 25 fok. Miért csinálja ezt? Lehet nem jó az érzékelője?
Hány fokra érdemes állítani, ha bent 22-23 fokot szeretnék, hogy tartson? Mert arra rájöttem, hogy ha 22-23ra állítom akkor jó ha 20 fok van bent.
Ez amúgy normális? Én azt hittem, ha 22 fokra van állítva, akkor 22 fokot tart bent, ha ez alá megy akkor bekapcsol, ha eléri akkor kikapcsol.
Valaki magyarázza el, hogyan működik. Köszönöm!
jan. 9. 21:52
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
jan. 11. 11:54
13/13 anonim 

válasza:

Ezért csak japán drágábbat kell venni nem tömegszutyikat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!