Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panelben mindent hallok. Hogy...

Panelben mindent hallok. Hogy tudnak így emberek élni?

Figyelt kérdés

Szerencsére csak albérlet és 3 hónapig leszek itt.

De úgy kell elképzelni, hogy minden áthallatszik az alsó a felső, az oldalsó szomszédtól: telefon pittyenés, tévé, beszélgetés (sokszor kivehetőek a szavak), FOGMOSÁS, rotyogó étel, wc-zés, minden. Mintha nem is a saját bérelt lakásomban élnék, hanem valami átjáróházban. És emberek itt leélik az életüket.

Hogyan képesek erre? :D

jan. 5. 11:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én fél évet életem egyszer panel lakásban, borzalmas volt! Minden szomat reggel jött egy srác, aki verte a saját anyját, a szomszéd csajnak mindig üvöltött a neveletelen hülye gyereke... ótvar egy hely volt. De még mindig jobb, mint hajléktalanként az utcán élni, szóval sokan megszokják. Ha megnézel egy aluljárót, ott is "élnek" emberek... na ahhoz képest azért a panel maga a luxus.
jan. 7. 09:05
 12/13 A kérdező kommentje:
#11 ja, hát attól függ, honnan nézzük. Hajléktalannak is jobb Budapesten lenni, mint Etiópiában. :D
jan. 7. 09:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Én csak a felettem lakó félig meddig Lákátos kinézetű kiccsaládot hallom. Amikor esti fektetés van és a gyerek örjöng, meg fel alá rohangál a lakásban, az anyja meg üvöltve üldözi, lehallatszik az is ha zenét hallgatnak, de még a tv is. Nomeg a fürdőszobában minden szót lehet hallani, ha egy nagyobbat fingok, gondolom azt ők is meg az alattam lakók is hallják a fürdőszobájukban. A többi szomszédomat egyébként egyiket se hallom soha, csak ha valaki bejön a folyosó ajtón és jól beb@ssza, vagy a lakásajtaját nyitja zárja, de ezen például segítene, ha kicserélném az ajtómat hangszigeteltre. Ezért is röhejes, hogy még ezek a panelok is ilyen roh@dt drágák.
jan. 12. 03:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!