Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szabályozós radiátor mennyi...

Szabályozós radiátor mennyi idő alatt melegszik fel? Vagy mitől maradhat hideg?

Figyelt kérdés

Távhős panellakásról van szó.

3 éve "korszerűsítve", ami annyi jelent hogy egy T-elemet behegesztettek és szabályozót tettek rá.

dec. 31. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Bizonyos hőmérséklet felett nem kapcsol be. Van egy táblázat A neten, melyik állás hány fokot jelent, se most nem keresem meg. Nálam 23 fok van és négyes alatt nem kapcsol be.
tegnapelőtt 01:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Szerintem ez nem olyan modern.

21,7 fok van, négyesen sem kapcsol be.

Én úgy emlékszem hogy tavaly hogyha feltekertem akkor fűtött. Lehet hogy levegős lett? De elvileg zárt rendszer... 🙄

tegnapelőtt 09:14
 3/3 A kérdező kommentje:

[link]

Hát tényleg találtam egy ilyet köszönöm szépen, esküszöm nem tudtam hogy ez ilyet tud. Azért én szeretnék belőle kicsikarni legalább 23 fokot. Amikor nem volt rajta szabályozó akkor sokszor felfűtöttek még 25 fokra is. Nem azt mondom hogy az normális volt, de azért nekem a 21 most kevésnek tűnt. (10 év alatt hozzászoktattak a jó meleghez)

tegnapelőtt 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!