Mit érdemesebb venni Pesten, garzont a belvárosban vagy 2 szobás lakást a X, XX, XXI. kerületek valamelyikében?
Figyelt kérdés
Egyedülálló vagyok és középkorú.
Nem tudok dönteni, a szűkös kereteimen belül vagy egy belvárosi (mini)garzont tudnék venni, vagy egy másfél-két szobás lakást egy olcsó(bb) külső kerületben.
Melyik lehetőség lenne a jobb választás szerintetek?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
dec. 27. 11:54
1/4 anonim válasza:
Én a másfél-2 szobás lakást venném. Ha akarsz családot, ha nem, azért nem akarnék szűken élni annyira.
2/4 anonim válasza:
Hol dolgozol? Fontos-e neked a belváros? Ha külső kerületből sokat kell minden nap utazni a munkahelyre, az nagyon nem jó. Mekkora élettérre van szükséged? Szoktal-e vendéget fogadni, aki esetleg nálad is alszik? Nagyon sok szempontot kell figyelembe venni.
3/4 anonim válasza:
Az csak attól függ, hol szeretnél lakni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat.
Én egy vidéki nagyvárosból költöznék Budapestre. Így se munkám se semmim még nincs ott.
És így nincs is sok támpont mit is vegyek és hol?
De igazatok van inkább legyen nagyobb a tér...
Bár ha munkát messze kapok az se olyan jó, ha sokat kell utazni.
dec. 31. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!