Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A felsorolt 3 kerület közül...

A felsorolt 3 kerület közül te hol vennél a legszívesebben lakást?

Figyelt kérdés

XIV., VI., VII.

Légyszi indokoljátok is meg, hogy miért pont ott. Arról is szívesen olvasnék, hogy miért nem vennétek az adott kerületben.

Nagyon szépen köszönöm!

2010. nov. 7. 00:12
 1/10 anonim ***** válasza:
egyikse. nem szeretem pestet.
2010. nov. 7. 00:22
 2/10 anonim ***** válasza:
A három közül egyértelműen Zuglóban, valamelyik csendes és kultúrált részében.
2010. nov. 7. 00:52
 3/10 anonim ***** válasza:
A 6.ban valami jobb kornyeken. A tobbibe nem koltoznek semmi penzert de zugloba foleg nem....
2010. nov. 7. 01:36
 4/10 anonim ***** válasza:
VI kerületben legyél felkészülve, hogy esténként a hordába verődött bulizók üvöltve közlekednek. Én egy úgynevezett jobb részén, egy lakóparkban élek, de itt sem könnyű: a legtöbb szomszédom egyetemista albérlő, gondolhatod... A Westend meg nyaranta egész napos zenés programokat szervez a tetőteraszon, a környékbeli házakban olyankor meg lehet bolondulni. De még így is ezt tartom a legélhetőbb kerületnek.
2010. nov. 7. 05:17
 5/10 anonim ***** válasza:

En a XIV.-ben nem tudom, viszont a masik ket keruletben laktam,mivel ott volt lakasom.

Nekem nagyon tetszett. VI.ker. Nagymezo u egy nagyon jo hely es udvari ablakokkal, es jo lako tarsakkal, ami nagyon fontos!

A VII.-ben is igy volt, hogy jo helyen volt, es nagyon jok voltak a lakotarsak is, s szinten udvari ablakokkal!

Ennek mar 20 eve, azota nem elek ott. Viszont nyaranta jarok arra, igy ma sem dontenek maskeppen, mivel a belvarost En nagyon szerettem, es ott szinte otthon vagyok. Mindenhol nagyon fontos a lakokozosseg, a szomszedok es a kornyek, mivel mindegyik keruletben vannak olyan reszek, amik "ijesztoek" vagy dzsumbujnak is nevezik ezt, hat erre kell odafigyelni.

2010. nov. 7. 07:06
 6/10 anonim ***** válasza:
A VII. esetleg a VI. Jó a közlekedés, rengeteg színház, kulturális program van, amik gyalog is elérhetők. Egy csendes mellékutcában lakom, nem igazán vonulgatnak bulizós hordák.
2010. nov. 7. 07:30
 7/10 anonim ***** válasza:

a VI VII zajos, kb sehol nincs egy nyugodt csendes rész, mindig mindenhol emberek, autók, trolik, stb.

a XIV meg kicsit kiesik a várostól, bár tény hogy ott több a nyugis rész.

én semmi pénzért nem költöznék pestre, maradok budán :D

sétálgass az általad kiszemelt részeken, és döntsd el, hogy hosszú távon hogy bírnád.

2010. nov. 7. 09:11
 8/10 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem tudok dönteni! :)

Köszönöm a segítséget.

2010. nov. 7. 09:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Én a 6.ban laktam, nagyon meg kell nézni, hova költözöl. Sajnos miután beköltöztem (szerencsére az csak kollégium volt), rá pár hónapra megnyílt a szomszéd házban és az udvarán a Szimpla Kert, majd Tűzraktér, onnantól kb nem volt nyugalmunk, különösen nyáron, mert muszáj volt nyitva tartani az ablakot a meleg miatt, de persze iszonyú zaj volt.

Amikor odaköltöztem, erre semmilyen jel nem utalt még!

A 7. kerület hasonló.

Az biztos, hogy ezekben a kerületekben nem érdemes utcára néző lakást venni, mert ott nagyon sok a zavaró zaj éjszaka is. Udvari lakásnál nincs ilyen nagy probléma.

Viszont ami nem annyira jó, hogy nincsenek igazán zöldterületek. Én egyedül ezt nem szerettem, amikor bent laktam.

Most Zuglóban lakom, nagyon szeretem. Igazából a metrómegállótól pár perc alatt otthon vagyok, így azt kell mondjam, hogy a közlekedés elég jó. Négy éjszakai busz jár a közelünkben, tehát éjszaka sem veszélyes hazaérni.

Viszont sokkal csendesebb, ritkábban fordulnak elő ordibáló tinik, és az ablakból fákat látok... én még panelban lakom, de pár percre vannak családi házak is, ott szuper lehet lakni, saját udvar, közel a metró, bárhol percek alatt ott vagy... egyértelműen a 14-et választanám. Kivéve ha olyan fiatal vagy, aki pár évre tervezi ezt a lakást, amíg aktív társadalmi életet él, mert akkor inkább a belváros a jó választás, minden buli után hamar hazaérsz :)

2010. nov. 7. 10:09
 10/10 anonim ***** válasza:

A kérdés fura, a 6,7 belváros javarészt gangos házak, kevés park,zsúfoltság, zaj.

A 14 meg panelváros, vagy kertváros kicsit távolabb a belvárostól.

Neked kell tudnod, hogy melyik a fontosabb szempont.

Javaslom még a 13 kerületet vizsgálatra, mostanra sok helyen veri zuglót.

2010. nov. 7. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!