Ehhez szükséges szakember vagy én is meg tudom oldani?
Figyelt kérdés
Közeljövőben új gáztűzhelyet tervezünk vásárolni. Interneten nézegetve mindenhol az van feltüntetve, hogy eredetileg vezetékes gázra vannak beállítva.
Mi viszont palackos gázról használnánk.
Ehhez mit kell állítani a gáztűzhelyen hogy palackos használatra alkalmas legyen? Ezt én laikusként el tudom végezni vagy szakember szükséges?
Aki csinált ilyet elmesélné nagy vonalakban hogy mi a teendő vele?
tegnap 20:11
1/6 anonim válasza:
Komolyan netes tanácsra bíznád, hogy esetleg szivárogni kezdjen a gáz?
2/6 anonim válasza:
Az égőfej alatt a fúvókákat kell kicserélni. Kitekered az egyiket, betekered a másikat.
DE.
A gázkészülék igencsak veszélyes üzem, laikus - mint írod magadról - jobb ha elhívja a szerelőt. Mellesleg a csatlakozások is le lesznek ellenőrizve gázszivárgásra.
3/6 anonim válasza:
Lesz a csomagban egy kulon szett fujoka a gazpalackhoz. Ki kell cserelni a 4 fozofejet, meg a sutoben 2 helyen. Siman meg tudod csinalni, leiras is lesz hozza a hasznalati utasitasban.
4/6 anonim válasza:
A égőfej alatt a szelepek 6szög alakúak, ezt dugókulcs kioldja . A sütő tűztere más kérdés mert van aminek kivető a lemeze vagy csak pici gyújtóablaka van , annak a hátsó burkolatát le kell full szedni bontani .
5/6 mindentudó99 válasza:
Aztán ha kicserélted a fúvókákat levegő mennyiségèt is be kell állìtani.
6/6 anonim válasza:
Igen, a beállítás az, amit magától nem feltétlenül fog tudni az ember. Meg lehet azért nézni Youtube-on, de én inkább nem nyúlnék hozzá, ha nekem kellene. A garanciát is elveszíted, ha hozzányúlsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!