Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy költözzek el kezdjek uj...

Hogy költözzek el kezdjek uj életet pénz nélkül vidéki putriból vidéki fizetésből?

Figyelt kérdés

Állandoan csak azt látom hogy esélytelen lenne akàrhol az albèrleti árak miatt.

Én nem akarok itt megrohadni.

tegnap 10:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Kimész Ausztriába mosogatni, krumplit pucolni, ahhoz nem kell nyelv tudás. Teljes ellátást kapsz, ha össze húzod a nadrágszíjadat az 1800 euróból 1500at félre raksz havonta. Szóval nem kezdesz költekezésbe, úgy ahogyan a te közegedből jövő emberek túlnyomó többsége csinálja. Főleg nem veszel 15-20 éves német prémiumot, mert általában ez a célja ennek a rétegnek. Eközben a keresetüket pedig eltapsolják.

Annyi ilyen nincstelen ment ki külföldre a falumból, meg a környékről, és csak egy közös volt bennük: Amíg kint voltak úgy éltek ahogyan ők azt megérdemlik, és minden pénzüket felélték + bonusz volt a 20 éves 3as BMW, vagy Audi A6 stb.

Szóval 2 szezon alatt 5,5 milliót félre tudsz tenni, ami 2x4,5 hónap. A 2x1,5 hónapra kell megoldanod a lakhatásodat, de ugye ezen időre is tudsz valami munkát szerezni itthon. Erre a 3 hónapra legrosszabb esetben felélsz 1 milliót, de így is marad 4,5. Így 2-4 éven belül tudsz venni egy lakást.

tegnap 12:39
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Menj ki szezon munkára Ausztriába.

Általában ingyenes a szállás és az étkezés.

Pár hónap alatt még tanulsz alap németet hozzá.

tegnap 13:04
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
Mi a szakmád?
tegnap 13:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"Mar voltam kint szállásokon meg stb. Lb vandorcirkusz életem volt. Mindig ott laktam ahol a munka volt es hol lopós magyarokkal hogy rpmánokkal meg ilyenek..

Évekig költözgettem mindig valakikkel éltem."

És közben miért nem spóroltál, tettél minden forintot félre?

Meg mi a szakmád, vagy jobb esetben 8 általánosod van?

De ahogy látom, bármit is javasolnak neked, egyböl megvan a kifogás, miért nem lehetséges,

tegnap 14:15
 15/23 Noren1989 ***** válasza:
19%
Kimész németbe, lecummantod a legotrombàbb négert is, és lesz zsöton.
tegnap 14:49
 16/23 anonim ***** válasza:
57%
15-ös: ne légy már ennyire hülye!
tegnap 15:22
 17/23 anonim ***** válasza:
80%

Ha vidéken nincs munka, akkor miért mentél oda?

Mert olcsó az albérlet?

Te könnyen változtathatsz, nem fektettél bele pénzt, bármikor továbbállhatsz.

Én nem tűrném egy percig sem a cigók beszólásait.

Elmész mondjuk a Suzuki gyárba, kapsz szállast, talán még kaját is, és tudsz spórolni.

tegnap 17:45
 18/23 mindentudó99 ***** válasza:
100%

Mivek éltél már szállón nincs gond

Aki szállón él a fél fizetését félre tudja tenni. A spórolt pénzből tudsz kauciöt fizetni egy albérlethez.

tegnap 18:29
 19/23 Bogica0616 ***** válasza:
90%
Munkás szálló. Vagy kiveszel egy albit faluban olcsóbban és bejársz dolgozni stb
tegnap 19:10
 20/23 anonim ***** válasza:
90%
Csomó helyen van munkásszálló. Az egyetlen feltétele,hogy felvegyenek és az adott munkahelyen meg kell maradjál. Sima 8 általános elég a legtöbb helyen. Nyilván gyári meló a legtöbb ilyen 3 műszakban meg 12 órás 2 műszakos. Van ahol még kaját is adnak, minden mást meg félre tudsz tenni. 3-4 év alatt össze lehet dobni az önerőnek valót saját lakásra is akár.
tegnap 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!