Fűtést mivel oldjátok meg? Én olaj égetővel, ami jól működik. Gravitációs üzemű, valaki fűt még ilyen szervezettel? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
ma 07:17
1/3 anonim válasza:
Klímával fűtök, mert olcsóbb mint a fa és még dolgozni sem kell vele.
Nem tudom milyen olaj, de ha fáradt vagy sütő olaj, akkor jó ha tudod, veszélyes hulladéknak minősül. Törvény tiltja, hogy otthon elégesd. Már nagyobb mennyiség tárolásáért jár a környezetvédelmi bírság.
Ha ásványi olajat vásárolsz fűtőolajként, akkor is van egy rossz hírem. Sikerült az egyik legdrágább fűtési módot választanod.
A visszamaradt kátránnyal ne érintkezz, mert erősen rákkeltő PAH vegyületekkel van tele.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Kis mennyiségben van otthon olaj, 10 liter fáradt olaj és 25 liter használt étolaj.
ma 11:32
3/3 anonim válasza:
Egy-egy alkalomért 100 ezer ft levegőtisztasági bírság szabható ki, én meggondolnám ezt a fáradt olajos dolgot. Ja és ezek a szabályok nem azért vannak, hogy szívasság az embereket, hanem pont ellenkezőleg, védjék őket. Az ostobákat is, aki ezt nem fogja fel, mert az ő gyerekük ugyan úgy asztmás lesz. A kicsik sokkal érzékenyebbek minden levegőben szálló szennyeződésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!