A panelházaknál a kötelező vízóra csere hogy zajlik? A vízművek cseréli és blombálja vagy egy külsős cég is jöhet?
Figyelt kérdés
Mik az árkülömbségek? Ha külsös cég jön ö leszedheti a blombát, a csere után a vizműveket is ki kell hívni, hogy újra blombálják feL, vagy a külsős cég is megteheti? Kötelező számlát adni? Ezek hogy működnek?dec. 14. 13:48
2/3 anonim válasza:
A szolgáltatónak ehhez semmi köze.Lefényképezed.kicserélteted,fénykép és küldöd a közös képviselőnek.Mindent meg lehet venni szerelvény boltban.
3/3 anonim válasza:
Van olyan ház, ahol megbeszélik, hogy egyszerre csináltatják meg a cserét. Általában erre szoktak kedvezményt adni.
Mindenki másnak saját döntése, kivel cserélteti.
Ja maga csinálja, plombáltatni kell még a vízművekkel.
Én körbenéztem a neten hivatalos vízművel szerződésben álló cégek körül. Végül a választottam mindent intézett hivatalosan és az ára is 10 ezerrel kevesebb volt más cégektől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!