110ezer ft-ból meg lehet élni ha az állandó kiadásokon felül marad ennyi? Ha a rezsi, meg minden állandó kötelező kiadás már le van vonva. Van aki ennyiből él? Mennyire nehéz?
Szóval étkezés, tisztálkodó- tisztítószerek, és a ruházkodás mennének ebből az összegből.
Figyelembe véve, hogy ruha, cipő nem kell minden hónapban. Tehát az a ritka extra kiadások közé tartozik inkább.
Nem lehet.
Ha magadra fozol sosem eszel menut es nem mesz etterembe se vsgy sorozni akkor megy el 80 ezer kajára.
Marad 30.
Kb 10 ezer a tisztalkodas, haztartasi dolgok
Marad 20
Nem jartal munkaba nem utaztal nyaralni nem vettél ajándékot anyukád szülinapjára, nem romlott el a telefonod, nem szakadt ki zoknid stb
Szerintem simán, ha egyedül élsz. Nekem az étkezés úgy 80 ezer, hogy nem spórolok.
Ruhákból csak a legszükségesebbet lehet így megvenni. Gyógyszer elég ritkán kell az átlag embernek, és az se több tízezerbe kerül azért. Nyilván szűkös így, de megoldható. Én jóval kevesebből oldottam meg évekig.
Otthon főzve 80-nál kevesebből is ki lehet jönni,normális minőséggel.
110 a mindennapos kiadásokra elég lehet,spórolósan,a gond inkább a hirtelen nagyobb kiadásokkal van.Egy telefon csere,egy betegség,egy szerelő,ilyesmik,de egy picit komolyabb ruhadarabot is ide sorolnám
És persze szorakozás, utazás az is nuku.
7# Az állandó kiadásokon felül van annyi.
Én főzök magamra -egészséges, normális ételeket- sok zöldség-gyümölcsöt eszem, de nem hinném, hogy 50 ezernél több megy el kajára, legfeljebb akkor, ha nagyobb vendégség van nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!