Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyire normális az, ha...

Mennyire normális az, ha ilyen hangokat ad a konvektor?

Figyelt kérdés

Kitisztítottam, portalanítottam legalábbis amennyire tudtam, ez a hang nem szűnt meg, de gondoltam, mert nem volt olyan poros.

FÉG konvektorról van szó, ráadásul nem is olyan régi, sajnos egy kevésbé dicsért széria.

Egyébként nincs más baj vele, de korábban nem adott ilyen hangokat, bár előtte is nagyon hangos volt, de most ilyen idegesítőbb kattogó hangot ad.

Melegedés közben: [link]

Miután kikapcsolt, hűlés közben: [link]

Köszönöm a segítséget!

dec. 12. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tágul a lemez.Kikapcsolás után meg húzódik össze .
dec. 12. 18:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Gondoltam hogy ez a helyzet. Akkor ez ellen nem lehet mit tenni gondolom...
dec. 12. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez ilyen... Nagyon forró, és gyirsan melegszik, tágul.
dec. 13. 05:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Érdekes, hogy a régebbi FÉG konvektor ami a konyhába van illetve a fürdőbe is egy régebbi van szinte hangtalanul működik! Ez pedig egy mostani árán 350.000 Ft-os FÉG konvektor, de a szemétbe való, vagy még oda sem!
dec. 13. 08:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Az öntött vasak nem okoznak ilyen hanghatást, vagy nagyon minimálisat. Ma is vannak ilyenek is, de lényegesen drágábbak. Régen azt volt könnyebb gyártani, így többségében olyanok.
dec. 13. 08:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem. Talán ide is egy régebbit lenne érdemes beszerezni akkor használtan. Mert a konyhai is használtan lett vásárolva.
dec. 13. 08:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Minden rendben vele,nekem is így szól.
dec. 13. 10:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem köszi, csak a tavalyi években sokkal halkabb volt és nem volt ez a kattogó hang. Azért is ez a kérdés.
dec. 13. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!