Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki akarom adni a lakásomat ,...

Ki akarom adni a lakásomat , de a szomszédok ellehetetlenítik , mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
A felettem lévő panellakásban (tulajdonososok) a gyerek egy rendes nagy pianínón játszik minden nap iskola után estig, és hétvégén egész nap. Konkrétan olyan hangos, mintha nálam lenne.. Többször szóltam kedvesen, hogy ez így nem lesz jó, amire csak annyi volt a válasz: “de hát a zenét mindenki szereti” . Aha … Kinek tudok ilyenkor szólni , mert így még csak nem is merem senkinek megmutatni a kecót , futva menekülnének . Valaki segítsen mit tegyek?
dec. 7. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

A rendörségnek! Ez ugynais zajkeltés, függetlenül attól, hogy szép vagy sem a zene.

Zenét hangosan gyakorolni csak nap közben és max egy óra hosszat szabad hivatalosan.

dec. 7. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
44%

Én fognék valami nagy hangrendszert és amikor a gyerek rákezd gyakorolni, beraknék valami metált, vagy punkzenét.

Ma hangerő, aztán lássuk szereti-e mindenki a zenét. 🙂

dec. 8. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:
*max
dec. 8. 09:08
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
2-es: ha kihívják a rendöröket, nagyon ráfizetsz erre, mert az nem mentség, hogy a másik is hangod, vagy csak nem olyan zene van, ami neked tetszik!
dec. 8. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!