Kiraktátok már a karácsonyi díszkivilágítást?
Én már múlt hétvégén kiraktam a füzéreket a teraszra meg a mertben lévő fákra. Az bejárati ajtón is kint van már az ajtódísz. Érdekes, hogy a környéken nagyon sokan ekkor tették ugyanezt, mintha most lett volna kötelező, vagy nem tudom... :)
Ti is kiraktátok már?
Részvétem.
Az enyém 3 éve augusztusban halt meg. Apám még korábban, 21 éves koromban teljesen váratlanul. Saját családom nincs. A macskámon kívül senkim nincs. A magyszüleimet nem is volt alkalmam ismerni. Unokatestvérem nincs. Rokonságból egyedül egy nagynéném van akiről tudok. De vele nem tartom szorosan a kapcsolatot.
De ettől függetlenül gynaúgy szeretem azóta is a karácsonyt. Sütök-főzök, házat, plafonig érő fát díszítek. Pedig ajándékot sem kapok senkitől. Lehet csak a gyerekkori nosztalgiából fakad, de mindig várom és szeretem.
#10 vagyok.
Én 27 vagyok. Szülinapom után 1 hétre halt meg. Apám sosem volt, egyedül 1 nővérem és 1 férjem van. Szeretem a karácsonyt, nagyon is. De ez lesz az első anyu nélkül, es nehéz lesz...
Részvétem kérdezo🖤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!