Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kiraktátok már a karácsonyi...

Kiraktátok már a karácsonyi díszkivilágítást?

Figyelt kérdés

Én már múlt hétvégén kiraktam a füzéreket a teraszra meg a mertben lévő fákra. Az bejárati ajtón is kint van már az ajtódísz. Érdekes, hogy a környéken nagyon sokan ekkor tették ugyanezt, mintha most lett volna kötelező, vagy nem tudom... :)

Ti is kiraktátok már?

dec. 3. 09:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
November vége óta fényben úszik az egész házunk! Persze csak éjjelre kapcsoljuk fel.
dec. 3. 10:07
 2/12 anonim válasza:
83%
Hogy kell felrakni ezeket az égőket, szögre teszitek vagy miként?
dec. 3. 11:15
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Igen, mert a múlt hétvégén volt az elsű advent, valószívűleg azért teszik ki most sokan.
dec. 3. 13:05
 4/12 anonim válasza:
Múlt vasárnap tettük ki a díszeket és a karácsonyfát is akkor állítottuk fel. Más hétvégéken nem lenne időnk, a karácsonyt pedig nem töltjük otthon, így ez az első közös fánk.
dec. 3. 13:12
 5/12 A kérdező kommentje:

"a karácsonyfát is akkor állítottuk fel." :OOOOOOOOOO

#3, igen, közben ez nekem is eszembe jutott. Én eddig soha nem kötöttem ehhez. December elején amikor épp eszembe jutott kiraktam. Most épp nálam is egybe esett.

#2, amit a falra teszek és nincs semmi tereptárgy, amire rögzíteni lehet, akkor végső soron igen. Kis szeg, nagy súlyt nem kell tartania. Januárban mikor leszedem, a szögeket hagyom is. Alig látszik, nem zavar és jó lesz jövőre is.

dec. 3. 14:21
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Régi felfogás szerint advent első vasárnapjára díszítünk és vízkeresztig díszeleg minden. Mi ezt követjük nagyjából. :) Szerintem sokan mások is.
dec. 3. 15:26
 7/12 A kérdező kommentje:

Még soha nem is hallottam erről, pedig már nem vagyok fiatal. Nem is volt még olyan ismerősöm, akinél már ilyenkor fadszítés lett volna.

Nekem ez a 24-éhez szorosan hozztartozik. Nem csak a zabálás, meg a rajzfilmek, vígjátékok, Bud Spencer filmek bámulása a tévében. :D Különben számomra elveszne a varázsa.

dec. 3. 15:35
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
6 vagyok. Én nem a fára gondoltam, az nálunk is 24.-i program. :) Minden másra.
dec. 3. 15:54
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja értem. Azt hittem az a válaszoló vagy, aki a fát írta. De akkor ő más volt.
dec. 3. 22:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Alapjaraton mi advent első vasárnapjan díszítunk. Fa szigorúan december 24-en van.

Mivel van egy üzletünk ott már kivan díszítve minden kB 2 hete.

De otthon?..

Anyukam szeptemberben halt meg. Idén rohadtul nincs kedvem karácsonyozni, nővérem akar.. Valószínűleg fa lesz, de ennyi.

dec. 3. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!