Kiraktátok már a karácsonyi díszkivilágítást?
Én már múlt hétvégén kiraktam a füzéreket a teraszra meg a mertben lévő fákra. Az bejárati ajtón is kint van már az ajtódísz. Érdekes, hogy a környéken nagyon sokan ekkor tették ugyanezt, mintha most lett volna kötelező, vagy nem tudom... :)
Ti is kiraktátok már?
"a karácsonyfát is akkor állítottuk fel." :OOOOOOOOOO
#3, igen, közben ez nekem is eszembe jutott. Én eddig soha nem kötöttem ehhez. December elején amikor épp eszembe jutott kiraktam. Most épp nálam is egybe esett.
#2, amit a falra teszek és nincs semmi tereptárgy, amire rögzíteni lehet, akkor végső soron igen. Kis szeg, nagy súlyt nem kell tartania. Januárban mikor leszedem, a szögeket hagyom is. Alig látszik, nem zavar és jó lesz jövőre is.
Még soha nem is hallottam erről, pedig már nem vagyok fiatal. Nem is volt még olyan ismerősöm, akinél már ilyenkor fadszítés lett volna.
Nekem ez a 24-éhez szorosan hozztartozik. Nem csak a zabálás, meg a rajzfilmek, vígjátékok, Bud Spencer filmek bámulása a tévében. :D Különben számomra elveszne a varázsa.
Alapjaraton mi advent első vasárnapjan díszítunk. Fa szigorúan december 24-en van.
Mivel van egy üzletünk ott már kivan díszítve minden kB 2 hete.
De otthon?..
Anyukam szeptemberben halt meg. Idén rohadtul nincs kedvem karácsonyozni, nővérem akar.. Valószínűleg fa lesz, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!