Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Társasházban lakók, ti is...

Társasházban lakók, ti is halljátok a szomszédokat rendszeresen?

Figyelt kérdés

Tégla társasházi lakás. Mégis nem tudok akkor kelni és feküdni, amikor akarok, mert alkalmazkodni kell a szomszédokhoz.

Sajnos én mindenre felébredek. Eddig családi házban éltem.

Reggel arra ébredek, hogy felettem futkosnak, kopacsolas) amikor a zuhanyt le meg felveszi), este 11 kor meg még hallgatom a mellettem lakó zenéjét, nem hangosan hallgatja, de én is hallom.

Tehát nem direkt bunkó zavaró, hanem normális életet élő emberek között lakom, de ezt mégse tudom megszokni.

Meg lehet szokni egyáltalán?

ma 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Ilyen szinten nem. Nagyon ritkán, nagyon halkan.
ma 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Én utálom a fölöttem lakókat
ma 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Ha egy év alatt nem szokod meg, akkor már aligha fogod.

Valami halk zaj legyen nálad is, pl zene, rádió, TV. Akkor nem hallasz meg úgy mindent, mint amikor nálad teljes csend van.

ma 17:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Gyerekemet és férjemet nem zavarja, csak én vagyok ilyen szerencsétlen úgy tűnik. 🫣
ma 17:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát még csak pár hete lakunk itt. De ha nem szokom meg akkor inkább megyünk vissza házba.
ma 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Nálunk nem hallatszik át semmi -kivéve néha az ütvefúró- a szomszédok felől.

Lehet, hogy csendesebbek, de dupla téglafal van feléjük, közte kb. 5 cm széles hungarocel.

ma 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mert ebben a lépcsőházban nem laknak fiatalok,családosok,csak nyuggerek.
ma 17:45
 8/9 anonim ***** válasza:
59%
Én csak a fideszes szomszédomat hallom,ahogy állandóan TV-vel veszekszik és a balliberálisokat szidja.
ma 18:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Házban lakok de ha a kutyák elkezdenek vonyítani akkor a falra tudnák mászni.

Bnőmnél vagyok a panelban egy szomszéd aki mellettünk lakik a fiával az OK-s, semmi hangoskodas semmi zajkeltés. A másikoldalival a konyhai fal a közös az messze van.

Aki felettünk van, egy idősebb hölgy, az valami katasztrófa. 23:00 kor is úgy telefonál, hogy sztem a 8.-ik emeleti lakó is halja.

Ami a legrosszabb, hogy 22kor nekiáll porszívózni es amit nemtudtam megfejteni avval kiakaszt de totál, mintha vasgolyókat dobálna a padlóra, azt nemtudom, hogy mit csinál olyankor. Rendesen megrengeti a padlót és a pattogása is olyan nehéz.

Még dolgozik, nemértem, hogy miert nem megy aludni, egyedül lakik. Se házban nemszeretek sem panelban lakni. Kiköltözök tanyára sztem.

ma 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!