Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Palacsintafordító lapát....

Palacsintafordító lapát. Tudtok ajánlani egy olyat ami valóban hőálló műanyagból van?

Figyelt kérdés

Enyém elkezdett olvadni,pedig hőálló volt ráírva.

Fém palacsinta lapátot pedig nem szeretném használni,mert lehet szétkarcolja az új palacsintasütőt is... (Gránitos bevonatú).

nov. 15. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem ilyen van, ez nem olvad.

nov. 15. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Nekem egyszerű, noname változat van, a tescoban vettem, semmi gond vele. Azonban minden műanyag eszköz meg tud sérülni, megolvad, ha túl nagy hőnek teszed ki. A gyerekem amikor tanult főzni, még nem tudta mennyi ideig kell előmelegíteni az olajat a krumpli sütéséhez. Sikerült úgy felhevítenie, hogy amikor az addig minden gond nélkül használt műanyag szedőkanalat beletette, az szépen felhólyagosodott. Nem a szedőkanállal volt hiba, az olaj volt túl forró.

Nem lehet, hogy csak te nem úgy használod a lapátot ahogy kellene? A palacsintát csak megfordítani kell vele, esetleg a szélén fellazítani, ettől nem kellene, hogy megolvadjon, nem lenne rá ideje normál esetben.

De használhatsz fa lapátot helyette, az nem fog megolvadni és nem is karcol.

nov. 15. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Sosem használok lapátot. Feldobom és megfordul, egy-két mozdulat és kisimul.
nov. 15. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Fából valót nézz ki.
nov. 15. 12:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak megfordításra használom,de elkezdett olvadozni a széle...

Lehet fából készült lapátot nézek valahol,vagy marad a fém,csak kicsit macerásabb lesz vele,hogy véletlen se érjen a palacsintasütőhöz.

nov. 15. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!