Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Családi ház vásárlást követően...

Családi ház vásárlást követően milyen biztonsági intézkedéseket érdemes tenni az alábbiakon túl?

Figyelt kérdés
Zárcsere (kapu, bejárati ajtó), riasztó és kamera felszerelése, széf beszerzése, FI relé beszereltetése, parapetes gázkonvektorok és gáztűzhely ellenőriztetése gázszerelővel, szén-monoxid érzékelő felhelyezése a konyhába, tűzoltó takaró és tűzoltó készülékek beszerzése (ABF a konyhába, ABC a nappaliba és a garázsba), kutya a kertbe

nov. 10. 17:45
 1/7 mindentudó99 ***** válasza:
78%
Ez édeskevés. Kellene még egy tüzivíztározó. Egy pánikszoba. A pánikszoba akkora legyen hogy több hónapnyi víz és élelem beférjen. Dizel generátor . Gáztatrály az udvarra gázszünet esetére.
nov. 10. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Komolyra fordítva a szót, még az AFDD-k felszerelése javallható. Bár kétségeim vannak, hogy igen nagy villanyszerelési munka nélkül ezt meg lehet oldani. Szerintem a FI-relé felszerelés is ugyanez a kétséges kategória.

Meg ha sikerülne egy normális VBF felülvizsgálatot végeztetni - erre is kicsi az esély.

Én éppen azon ügyintézésben vagyok, hogy minden helyiségben legyen füstérzékelő.

nov. 10. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

- lakásbiztosítás kötés

- párod nevére nagy értékű életbiztosítás kötés.

Így már semmi kár nem érhet.

nov. 10. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Demizson pálinka, hordó bor, szalonna, kolbász meg kenyér legyen mindig.

Amúgy egy aggregátor nem árt, ha van.

nov. 10. 19:15
 5/7 mindentudó99 ***** válasza:
71%
Lényeg hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz.
nov. 10. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
62%

Meg a kutya előtt legyen ennivaló és víz.

A liba viszont sokkal jobb riasztó, mint az elektromos.

nov. 10. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Ablakok milyenek? CO érzékelőt én tennék minden helyiségbe, ahol gáz van. Ellenőrízzétek, hogy nincs-e valahol penész, konyhában moly vagy csótány, melléképületben egér, patkány.

Ami szerintem még jó, az a mozgásérzékelős lámpa.

nov. 10. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!