Szeretnék Budapestről Kaposvárra költözni. Ott születtem, 20 éve élek Pesten. Visszavagyom oda, de nem tudom, hogy kezdjek bele. Van egy élettarsam és egy lányom. A párom Pesten született. Hogy lehet ebbe belekezdeni?
Hát én pont fordítva voltam. Székesfehérvárról költöztem Kaposvár mellé. Nekem nem tetszik ez a környèk, visszavágyok fehèrvárra.
De akkor döntenem kellett hogy vagy hitellel fehérvár,vagy nélküle itt..
Én maradnèk a helyedben ha teheted. Nem tudom mennyi idős a gyermeked, de több lehetősége van Pesten.
2/2! Hogy érted hogy trè hely?
Valóban egyre zsúfoltabb.. de azért annyira nem trè szerintem..
Nekem is tetszik Kaposvár a városok közül, nagyon sok a zöldterület például, sok a virág, Budapest túl koszos, az emberek, mint a heringek...
Hogy a kérdésre is írjak valamit :) szerintem mondd el őszintén. Nem tudjuk, hogy ők hogy viszonyulnának ehhez, hogy látják Budapestet, és hogy Kaposvárt.
A legfontosabb, hogy mit dolgoztok és meg tudjátok-e oldani a munkát ott. Utána a lakhatás, gyereknek iskola. Ezekre kellene érveket és megoldásokat keresned. Az is jó, ha tisztában vagy azzal, miért vágysz vissza. Vannak ott rokonok, barátok, valami természeti környezet vagy egyéb, ami most hiányzik? Vagy csak magányos vagy épp, történt valami, ami miatt érzelmi kapaszkodót keresel a múltban? 20 év alatt változhat egy város, csak nosztalgiából nem biztos érdemes máris költözni, visszakapod-e a régi életérzést. Előbb járjatok arra többször.
Egyébként meg legyél őszinte és mondd el az érzéseid. Nem feltétlenül úgy, hogy te már eldöntötted kell tálalni, hanem csak beszélgetni ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!