Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Már fűtesz a lakásban? Elgondo...

Már fűtesz a lakásban? Elgondolkoztam, hogy be kellene fűteni? Még csak november eleje van!

Figyelt kérdés

Tegnap este nem tudtam elaludni egészen éjjel 4-ig.

Elég hideg volt a lakásban, nagyon fájt a fejem, talán a hideg miatt.

Már fűteni kellene?

nov. 4. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Normális ember nem a naptárhoz igazodik, hanem a saját hőérzetéhez.

Fázol? Akkor csinálj meleget.

nov. 4. 11:38
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Á, korai még. Tegyél egy vödör vizet az ágyad mellé és ha reggelre nincs rajta legalább egy jéghártya akkor még nem kell.
nov. 4. 11:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Még a régi időkben is október 15. volt a fűtési szezon kezdete. Szóval ez a még csak november van elég gyenge trollkodás.
nov. 4. 11:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A hideg miatt nem iszol eleget, emiatt fáj a fejed... önmagában a hideg nem okoz fejfájást.

Fűteni meg nem dátumhoz kötötten fűtök, hanem hőmérséklethez... szerencsére be van állítva a termosztátim 22fokra azt tartja télen nyáron, én meg le se szarom, hogy épp megy e a fűtés vagy nem, nincs vele dolgom

nov. 4. 12:20
 5/9 Metionin ***** válasza:
100%
Akkor fűts, ha fázol, ne akkor amikor a naptár szerint már kéne. Nálunk október 15-én beindult a távfűtés de még csak 1-2 nap volt, hogy felvettem a radiátort közepesre. Általában decembertől van az, hogy egész nap közepes fokozaton megy a fűtés, annál feljebb ritkán kell venni.
nov. 4. 12:20
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Én még nem fűtök. Majd ha hideg lesz.
nov. 4. 12:39
 7/9 mindentudó99 ***** válasza:
79%
Januar 15 délután kettőkor kell kezdeni a fűtést
nov. 4. 14:51
 8/9 nemaRendőrség ***** válasza:
Szeptember közepén bekapcsoltam a kazánt és a termosztátot, hogy mikor kezdett működni passz, szerintem október elején már ment néha néha
nov. 4. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Én reggelente jeget kapargatok az autómról, egyesek meg azon agyalnak, hideg van-e 🤣
nov. 5. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!