Létezik, hogy a kéz átlagos zsírja miatt RÓZSASZÍNRE színeződik a fehér ajtó??
Figyelt kérdés
Elképzelni nem tudom, hogy mégis mitől lett rózsaszín a fehér vadiúj ajtónk a szélén, semmi rózsaszín dologgal nem értünk hozzá és 2 hete sem lakunk a lakásban. Valamint a fehér fürdőszobai szekrény is ugyanúgy rózsaszín lett helyenként.
Én arra tudok gondolni, hogy simán a kezünkkel ahogy hozzáérünk az színezi el, de azért valahol mégis ezt nonszensznek tartom… van valami ötletetek?
okt. 24. 20:14
1/5 anonim válasza:
Esetleg, amivel kezet mostok vegyi reakcióba lépett a festékanyaggal.
2/5 anonim válasza:
Esetleg kézkrém, szappan, stb lehetséges.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Lesikáltam nagy nehezen mindent és kidobtam a rózsaszín szappant. Remelem ez volt a gond csak és innentől nem jönnek elo többet a rózsaszín foltok..
okt. 25. 00:05
5/5 A kérdező kommentje:
A ludas végül rájöttem, hogy egy piros keretes kis tükör volt, amit minden nap használtam. Azonnal ment is a kukába:)
nov. 5. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!