Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kb hány ember halt meg egy...

Kb hány ember halt meg egy átlagos házban az évek során?

Figyelt kérdés
Csak mert az amerikai kísértetes filmekben ez mindig olya hú de nagy cucc, de szerintem a mi régi építésű házainkban már elég sokan.

2023. márc. 29. 14:05
A kérdező szavazást indított:
szerintem nem jellemző itt se
1-2 azért biztos
5 alatt
a nagyon régiekben rengetegen, csak akkor nem volt nagy ügy
9 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Ma már az emberek nagy része kórházakban, otthonokban hal meg. Persze előfordul a saját lakásban való elhalálozás.

Én egy 16 lakásos lépcsőházban lakom 20 éve és eddig még senki se halt meg otthon.

2023. márc. 29. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
100 éve "normális" volt, ha egy idős, beteg ember otthon halt meg és nem a kórházban. Ma már ez sokkal ritkább.
2023. márc. 29. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

1979-es panel - 15 lakásos a lépcsőház

2 ember, mindegyik elvált és egyedül élt...

A felettem lakóval előző délután még köszöntünk egymásnak.

Közeledve a 60-hoz, 12-15 ismerősöm halt meg otthon. Természetes halállal. Balesetet is ide értem.

Az infarktus, agyvérzés bárkit elérhet!

További 5-6 saját kezűleg - lakásában.

2023. márc. 29. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
53%
Gyakori. Idős, beteg ember szívrohamot kap például. Azt nem lehet előre látni, tehát nem viszik kórházba.
2023. márc. 30. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!