Kb hány ember halt meg egy átlagos házban az évek során?
Figyelt kérdés
Csak mert az amerikai kísértetes filmekben ez mindig olya hú de nagy cucc, de szerintem a mi régi építésű házainkban már elég sokan.2023. márc. 29. 14:05
A kérdező szavazást indított:
szerintem nem jellemző itt se
1-2 azért biztos
5 alatt
a nagyon régiekben rengetegen, csak akkor nem volt nagy ügy
9 szavazat
1/4 anonim válasza:
Ma már az emberek nagy része kórházakban, otthonokban hal meg. Persze előfordul a saját lakásban való elhalálozás.
Én egy 16 lakásos lépcsőházban lakom 20 éve és eddig még senki se halt meg otthon.
2/4 anonim válasza:
100 éve "normális" volt, ha egy idős, beteg ember otthon halt meg és nem a kórházban. Ma már ez sokkal ritkább.
3/4 anonim válasza:
1979-es panel - 15 lakásos a lépcsőház
2 ember, mindegyik elvált és egyedül élt...
A felettem lakóval előző délután még köszöntünk egymásnak.
Közeledve a 60-hoz, 12-15 ismerősöm halt meg otthon. Természetes halállal. Balesetet is ide értem.
Az infarktus, agyvérzés bárkit elérhet!
További 5-6 saját kezűleg - lakásában.
4/4 anonim válasza:
Gyakori. Idős, beteg ember szívrohamot kap például. Azt nem lehet előre látni, tehát nem viszik kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!