A postás mindig kétszer csenget?
Figyelt kérdés
okt. 14. 17:03
2/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Nálunk legalább háromszor... Főleg ha alszik a gyerek. Majd közli, hogy "bocs, azt hittem nem jó a csengő". Ezt kb. hetente eljátsza, pedig mindig ugyanaz, mindig elmondom, hogy de igen, jó, és azt is, hogy 99%-ban itthon vagyok gyerekekkel, kis idő mire ajtót tudok nyitni, türelem. Ő mindig bocsánatot kér, majd ismétlünk egy hét múlva. Legutóbb már a kezdő monológján közöltem, hogyha nem működik az a kib*szott csengő és 10-szer megnyomja, akkor szerinte fog? Vagy nem értem... Most más postás jött. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!