Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel szedhetem le a kemezet...

Mivel szedhetem le a kemezet befogó "dolgokat"?

Figyelt kérdés

Pl a múltkor lekvárfőzéshez daráltam le szilvát, és ugyebár fekete lett tőle a kezem. Most az átázott kesztyűm fogta be valamiért, és sárga lettem tőle.

Ultrával és citromlével nem jött le. Idegesítő, hogy egy-két hetet kell várni, amíg lekopik.

Van valami jó módszer arra, hogy megszabaduljak tőlük?

okt. 5. 15:41
 1/6 Mad Max2 ***** válasza:
ultra derm
okt. 5. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Legközelebb vegyél vékony gumi vagy latex kesztyűt ilyesmikhez.
okt. 6. 07:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Most már inkább hagyd, nem tesznek jót a bőrnek az erős kemikáliák, legközelebb jobban válassz kesztyűt.

[link]

okt. 6. 08:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Munkás keszytűről van szó. Nyilván latexet nem vehetek fel pl fapakoláshoz. Már 3 éve használok ilyet, de eddig még nem volt vele baj.

Egyébként ahogy említettem, lekvár daráláshoz pl nem igazán ajánlott kesztyűt felvenni.

És ahogy említettem, ultra nem használt.

okt. 6. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Pedig vannak kifejezetten élelmiszer-feldogozáshoz ajánlott kesztyűk.

Szerintem ha nincs kesztyű, akkor ez van, majd lekopik. Én bútorokat újítok fel, és egyszerűen idegesít bármilyen kesztyű, de ilyenkor tudom, hogy na ennek az lesz az ára, hogy most pár napig nem fogja felismerni a telóm az ujjlenyomatomat :)

okt. 6. 20:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor utánanézek. Köszönöm.
okt. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!