Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A Lidl/Parkside termékeknek...

A Lidl/Parkside termékeknek milyen a szervizháttere?

Figyelt kérdés
Könnyű elintézni ha valami szervizre szorul, vagy alkatrész kellene hozzá?
szept. 22. 07:28
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Igen, általában kicserélik a terméket, vagy visszaadják az árát.
szept. 22. 07:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Semmi ördöngösség nincs benne.

Otthoni felhasználáskor ritkán romlik el.

Nem javítják,cserélik.

szept. 22. 08:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekünk simán kicserélték helyben ott, ahol vettük.
szept. 22. 09:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak az első 3 évben van. Robotgépünk 1 hónappal a garancia lejárta után romlott el, hiába beszéltem velük, hogy javítság meg, vagy legalább ajánljanak szervizt, ahol megcsinálják, természetesen kifizetem, mereven elzárkóztak minden megoldás elől. Azóta csak olyan terméket veszek tőlük, ahol bekalkulálom, hogy 3 év után eldobható.
szept. 22. 09:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem szervizelnek. Ha elromlik cserélik, vagy visszaadják az árát.

De kisgép szervizben esetleg tudják szervizelni, ha kapnak hozzá alkatrészt. Összességében én nagyon drága dolgot ezért nem vennék náluk.

szept. 22. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is csak garanciális termékről van tapasztalatom. Le kellett szedni a fúrógép matricáját, beküldeni, és küldtek helyette egy újat. (Szerintem olyat, ami eleve nem működött, és megjavították, vagy legalábbis próbálkoztak vele, mert bár totál újnak látszódott, a csavarok mintha már ki lettek volna hajtva.) Mindegy, működött egy alkalommal (cefrét kevertem vele...), utána ez is megadta magát. Ennek a matricáját is visszaküldtem, kaptam egy harmadikat. De azt még ki se bontottam, mert a másodikat meg tudtam javítani, egy vezeték nem érintkezett a műanyag zsugorcsövön belül, azóta használom, ennek is már vagy 3 éve.
szept. 24. 09:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi fűnyíróval jártunk így, elkoptak a kerekei, kértünk új kerekeket, erre küldtek egy teljesen új gépet, a régit még visszaküldeni sem kellett :)

Ezért szeretem az aldi, lidl gépeit, mert nem sz.rakodnak a garanciális ügyintézésénél. Más boltoknál mindenre ráhúzzák a nem rendeltetésszerű használatot és így ki is bújnak a garancia alól.

szept. 24. 09:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Off:

Aki alkatrészt keres, esetleg nézzetek szét aliexpressen is! A Parkside fűkaszámhoz én régebben találtam mindenféle kopóalkatrészeket. A B&D-hez is voltak fenn cuccok.

okt. 25. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!