Más is fázik panel lakásban?
Figyelt kérdés
Legfelső 4. emelet, az asztali hőmérő 25 fokot mutat, de jéghidegek a falak, és a padló, hősugárzót kellet bekapcsolni. Szinte mindig ez van átmeneti időszakban amíg nincs fűtés.szept. 15. 17:41
1/10 anonim válasza:
Hát, nem izzadok, az biztos. Mi is panelban lakunk, panelprogram után, 16 cm vastag szigeteléssel. Jelenleg 24,2 C° van a lakásban.
Öltözz föl jobban.
2/10 anonim válasza:
Nekünk ugyan tégla, de nem, nem fázok. 24,5-öt mutat a hőmérő és rövid nadrágban, pólóban vagyok.
3/10 anonim válasza:
Én egész télen fázok. Nálam eleve 21-22 fok a maximum ilyenkor, pedig a komfortom valahol 24 körül lenne. Jéghideg a fal a padló. Az ujjaim vége is mindig le van fagyva kb.
4/10 A kérdező kommentje:
#1: Itt nincs szigetelés 🥶
szept. 15. 18:23
5/10 anonim válasza:
Nem fázom, ablak is tárva-nyitva, de a mienk szigetelt.
6/10 anonim válasza:
Dehogy fázok. Egy hete itt nálunk még kánikula volt. Az irodában még kedden is klímaztak.
Hosszabb vagy nagyobb lehűlés kell, hogy itt áthüljön minden.
24 fok van idebent, még nem hideg a padló sem, mezítláb járok.
Majd egy hónap múlva, ha addig kitart a hideg.
7/10 anonim válasza:
Ha valaki fázik a 25 fokban, akkor csukja be az ablakot!
8/10 anonim válasza:
Azért azt is vegyük figyelembe, hogy az idős ember sokkal jobban fázik pl. +25 C°- nál.mint a 20-30 éves!
9/10 anonim válasza:
Én is bundás pulcsiban aludtam el en is nagyon fazok
10/10 anonim válasza:
Nem értem a lepontozást. Leírtam, hogy nálam 21 fok van, és NEKEM ez kevés, mert SZÁMOMRA nem komfortos. Amelyik prolit ez sérti, kifejtené mi baja? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!