Szobában mitől lehet korom szag ha nincs kályha?
egy kémény ment a szobám falában, mert a másik felén volt a nappali. a kémény csatlakozásokat lent megszüntettem, fent a kéményt nem bontottam el. Lehetséges, hogy áll benne a korom, nem tudom.
Mitől áradhat korom szag az egész szobában? de a fal másik oldalán semmi.
Ha lebontom a kéményt és a padláson befedem, hogy ne kapjon se nedvességet se semmit, akkor elmehet a szag?
Nem tudom.
Nálunk az egyik szoba közfalába néhány db kéményból bontott tégla is került. Ha zárva van a szoba ajtaja enyhe korom-, ill. füstszag van benn. Vakolva van, festve volt már többször, de zárt ajtónál még mindig érezni. 1982-ben épült. Tehát nagyon komolyan el kell távolítani mindent, ami a kéménnyel összefügg, mert keresztül megy a szag a vakolaton is.
Nálam is van egy ilyen szoba ahova a kéménynek volt nyílása. Be lett tapasztva, de valahogy mégis átszivárog néha a szag.
Érdekes dolog a kémény és az abban lévő korom és egyéb égéstermékek... át tudnak valahogy nyomulni mindenen egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!